Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FDV

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy repülőút előtt vagy után csomagokkal megpakolva, időkeretbe szorítva az ember igazán nem vágyik még egy kis extrafaxnira, pláne, ha előre fizetett a dologért. Andrással együtt mi is kíváncsian várjuk a PlusAirportLine magyarázatát.  Kedves Homár! Az imént írtam az alábbi emailt egy reptéri…..
FDV 2016.05.18 20:46:46
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: @▓▓▓▓ Teológus,ugyan már... Inkább azt mondanám,hogy érdekel az emberi elme rejtett, de felszínre törő érdekességei és ezt most nagyon körülírtam. A sertés meg maradjon meg nekem egy jó kis pecsenyének. :) Lehet az orr-fül-gégész szakma jobb lett volna nekem,de ott annyi a trutyi. :(
Subba Basztad fel már ma az agyad? 2014.06.24 12:14:51
Halász Béniék egyre durvább szinten osztják az észt. Szerintem lassan egyszerűbb lenne, és a vágással sem kéne baszkódniuk, ha élőben nézhetnénk őket, mint például ezeket a madarakat. Jól megszedték magukat a sok előtörlesztő emberből, most meg még le is oltják őket, meg…..
Az épitőiparban zömében két tipussal találkozik az ember. Ford Transit, és VW Transporter. Természetesen mindegyikből a régi tipusuból, az újak egyöntetű vélemények alapján "szarok". Harmadikként megjelenik még ritkán a Mercedes is, a 207 jelű buszával. A régi…..
FDV 2009.09.14 11:31:02
@ReWriter: Gondolom, hogy sokszor olyan dolgok is cserések, amiknek nem kellene azoknak lenniük, de pl a fék elég kényes ezen az autón, na meg mindig húz valamelyik irányba. De az utóbbit soha sem tudták rendesen megcsinálni...