Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyraamelie

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
A tegnapi után nincsenek tétek, kiszórom a rövideket.A kép innenNem volt hosszú kapcsolat de magas feszültségű. Kezdtem elhinni, hogy végre egy pasi aki tudja mi a pálya. Mondjuk nem volt rendes eleje sem a dolognak (az egy mások sztori), mindenesetre sms-ben lett vége.…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
Kyraamelie 2009.12.15 16:31:28
@Klájd: köszönöm, bár lennének tippjeim miért és milyen állapotban mondhatták ezt. De tényleg csak tippek. Mindenesetre nem vagyunk egyformák és ez így jó:) Fúújj, mekkora közhely:)
Kyraamelie 2009.12.15 17:03:10
@Klájd: húúú egy jó kis lóverseny, az valóban izgalmas lehet:)

Ha így van, akkor így van; mernék én a saját nememnek ellent mondani:)
Egy lány épphogy átesik első nemi élményén, azonnal beleszeret egy szűz srácba. Hogy beavassa őt is a tutiba, egy romantikus csók után hancúrozik vele. A fiú előreszalad a macsóság skáláján, és elkapkodja a féltékenykedést, amivel annyit ér el, hogy szakítópróbára küldi…..
Kyraamelie 2009.11.25 11:04:22
@brainy_peter: bocs, ha ezzel felzaklattalak:)
Ez abszolút úri nő ( néha, picit sznob tudjátok az, aki elfelejti honnan jött ) aki abszolút racionális és emocionális lénynek tartja magát -kb. mint egy barlangi ászka.A kép innenL és B története (augusztustól  – novemberig)(mindketten 30)   …..
Kyraamelie 2009.11.19 14:01:17
@Snowmass: te ugye férfi vagy?! ők valóban olyan frappánsan meg tudják fogalmazni röviden és érthetően, amit én körmondatokban írok/mondok el:)
Kyraamelie 2009.11.19 14:23:08
@Snowmass: @Borsószem: tehát meg van a megoldás: posztot kell írnom:)
Nagy szerelem alakult, majd egy búcsúvacsora után a fiú törlődött. Sziasztok!Van egy érdekes történetem, amely Velem esett meg nem is oly régen. Címnek talán azt adnám: Csak egy cetli vagyok?Először is bemutatkozom: Gabi (30) vagyok, az ország déli megyéjének egy…..
Kyraamelie 2009.11.12 14:16:20
@Barry Kent: egyébként is mit képzel magáról, ez a hapsi, ennyi embert kétségek között hagyni:)
Kyraamelie 2009.11.12 14:29:45
@Barry Kent: nem hiszem, hogy sitten ül, mert az ilyen "intelligens, jó humorú és modorú, fantasztikus emberek", ha valami rosszban sántikálnak, ennél fajsúlyosabb bűncselekményeket szoktak elkövetni. Legalábbis az újsá ezt írja:) Tehát, ha lebukott akkor nem egy évet kellett kapnia, hanem százegyet, vagy pedig semmennyit.
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Kyraamelie 2009.11.11 12:01:39
@ziza133: most bocs, de hahahahahaha:)
Kyraamelie 2009.11.11 12:14:22
@ziza133: azt hiszem, csak pesszimistán keltem ma fel és azért találtam, viccesnek. De, tudod mit? Minden lehetséges........ :)
A lány annyira csapongó volt, hogy a fiú nem tudta kiismerni őt: találkákat mondott le, és egyszer még a nővérét is beajánlotta maga helyett. Történetéből megtudhatjuk, hogy érdemes-e kezdeni olyan fiatal lánnyal, aki még nem tudja, mit is akar, valamint azt, hogy meddig érdemes…..
Kyraamelie 2009.10.13 10:16:24
@Lobelt: és ez a lényeg! Mindig megérezzük azt a pontot, helyzetet stb., amikor nem kéne továbbmenni és szól az a bizonyos vészcsengő, de botor módon nem hallgatunk rá. Inkább elhessegetjük, és utána pedig tessék ott a baj. Bár, azt hiszem most egy kicsit elfogult voltam és ez most magamnak szólt.......
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
A nemrégi sztori itt.A kép innenHello szakik!Rövid leszek. Nemrég volt egy "dugd a konnektorba" vagy valami hasonló eset, erről jut eszembe.Egy időben egy egész normális csajjal kavartam, csak annyi szépséghibája volt, hogy nem akart borulni. Tűrtem-bírtam amíg lehetett…..