Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faith no more

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football úszás Swimming vízilabda Water polo  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!…..
faith no more 2009.12.12 15:25:52
@szekelykata:
te tényleg egyetemre jársz???
nem látszik!!!!!!!!!
faith no more 2009.12.12 17:20:57
@szekelykata:
Nem voltam gépközelben nem tudtam reagálni,de abban biztos vagyok hogy a magadfajták miatt határolódnak el sokan a "nemzeti" oldaltól.Írom ezt jobbik szimpatizánsként!A beírásaid alapján csak egy hülyegyerek vagy.Ez nem egy politikai blog,tehát itt le is zártam a veled való kommunikációt.
faith no more 2009.12.12 18:07:18
@turórudi24:
totó szelvényed hogy áll?
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
faith no more 2009.12.09 00:05:12
faith no more 2009.12.09 00:11:45
@mindegykivagyok:
mielőtt lépnék....
Vak gyerek az anyjának:
Anyu, akarok egy kistesót!
Miért???
Mert azt mondják a Nagy Testvér mindent lát!
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football tenisz Tennis vízilabda Water polo ökölvívás Boxing   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
faith no more 2009.12.06 20:48:01
@Vangelisz:
Ne haragudj nem bántani akarlak.Csak egyszerűen nem tudom megérteni hogy valaki aki annyira beleásta már magát a fogadásba mint te minek tesz fel a fontos szelvényére bundásliga meccset.Hát nem látod az elmúlt hetek eredményeit?Teljesen irracionálisan fogadsz.Persze tudom milyen nagy bajban vagy,de akkor is.
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
faith no more 2009.12.02 14:06:33
@Vangelisz:
Szia!
Értem én hogy nagy rajtad a nyomás,de az ember azt gondolná buktál már annyit hogy racionálisabban fogadj.9 meccset 1 szelóra?Hát nem értem.Ha jól tudom van még pár hónapod rá hogy helyrehozd a dolgokat.Szerintem nem egyből a milliós szelvényre kéne hajtanod hanem fokról fokra kéne ezt felépíteni ha még maradt rá tőkéd.Semmiképp sem kellene a továbbiakban saját zsebből tízezreket feldobni.......
Inkább nyerj kevesebbet,és a nyert összeget forgasd bátran.
Ha jól tudom a zágrábnak törölték a 3 pont levonását,tehát lehetősége maradt még a csoportból továbbjutni hogy csak 1 példát említsek miért lesz nehéz mind a 9-et eltalálni.
Inkább több szelvényen jobban variálnám a meccseket.Azért kívánom hogy jöjjenek a mai tippjeid mind!Sok szerencsét és szebb jövőt!
Ma bárki bármit ír a m.city hozza......
faith no more 2009.12.03 16:54:57
@saabela:
Szia!
Megadnád az új blog címét?
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football…..
Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás     Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva:    amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
faith no more 2009.11.18 17:20:07
@margera:
jónak tűnik sok sikert!
faith no more 2009.11.18 17:27:44
Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz vízilabda    Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
faith no more 2009.11.11 21:24:26
@konesz:
Korábban beírtam a tippjeimet,feljebb megtalálod.
Bocs de mivel akasztásról írsz meg nem állom hogy beírjak ezzel kapcsolatban.Minden fidesz szimpatizának csak egy példát említek(ez is bőven elég) az ügyben,hogy miért is tarom valójában a kisebbik rossznak én is a fideszt,és többek között miért is nem fogják érdemben elszámoltatni ezt a hazaáruló bűnbandát.2002 óta tart az a mutyi az Mszp-vel,hogy költségtérítés jogcímén mindenféle számla és bizonylat nélkül költik az adófizetők pénzét.Magyarul az mszp-vel kéz a kézben hivatalossá tették a lopást!Hiába derült ki kb 2 éve ez az aljasság+országos aláírás gyűjtés ez ügyben,azóta sem változott a helyzet!Ezek fogják érdemileg felelősségre vonni a jelenleg hatalmat gyakorló köztörvényes bűnözőket?Nagyon sok ember fejében kell még fényt gyújtani ahhoz hogy érdemi változások legyenek ebben az országban.
faith no more 2009.11.11 21:39:36
@konesz:
Rendben nem akarok én politikai fórumot csinálni,de ha tudnál a sorok között olvasni(véletlenül sem akarlak megbántani)nem hoznád szóba a sértődést.Jelenleg tizenvalahány ezer család ellen van folyamatban kilakoltatási parancs,hogy csak 1 példát említsek.
faith no more 2009.11.11 21:57:18
@mindegykivagyok:
Épp készültem lezárni ahogy olvashatod is ezt a vonalat.Nem akarok kisregényt írni,meghát nem is ez a megfelelőő fórum,de a magam részéről fél éve vagyok jobbik szimpatizáns.Jövőre leszek 34 éves és akkor fogok részt venni életem 1.orsz.gy.választásán.Te sem tudsz olvasni(konesz esetében érthető 18 éves)a sorok között,vagy nem áll érdekedben nem tudom.A neten kívül az átlagember nem nagyon tud a való világról tájékozódni.A lényeg hogy fidesznek 1.a párt a 2.esetleg az ország
Szívesen kifejteném részletesebben a leírtakat,de ugye ez nem a jó fórum erre.
Részemről ha nem írsz vissza provokálót befejeztem.
A tegnapi nap során az u20-as csapatunk megkezdte szereplését a 2009-es egyiptomi u20-as világbajnokságon Honduras válogatottja ellen. A végeredmény egy szégyenteljes 3:0 lett, azonban sajnos nem ez a legelkeserítőbb...A 2008-as csehországi u19-es Európa-bajnokság során csapatunk…..