Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolinda83

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza a családhoz, és a gyerekkorhoz.A család egy asszimilált, pesti zsidó családot jelent.Nekem mindig azt mondták, hogy mi már semmit nem tartunk, nincsenek is ilyenfajta hagyományaink.Valóban, nálunk mindig karácsony volt, pont úgy ettünk mint mások, vagy majdnem úgy.Csak…..
Először is örömhírt kell közölnöm, annyi kérés után végre egy budai helyet látogattunk meg, két héten belül már a másodikat. A Coyote ugyanis annyira Budán van, hogy annál budábban már nem is lehetne: A másik jó hír, hogy a környezet tökéletes: látni a Parlamentet, ami…..
kolinda83 2011.09.05 10:14:34
Bizony az idő nem járt el nyomtalanul…..
"A mi csodálatos baba cicánk. Keleti sziámi, szőrhibával (hosszab a szőre mint kéne), ami szerintem nagyon jól ál neki" - írta nekünk Orsi és mi ismét csak egyetérteni tudunk. Úgyhogy jöjjön néhány szundikálós kép, de a végén megmutatjuk azt is, milyen egy hibás…..
kolinda83 2009.10.30 15:30:24
@neomatsek: a címben lévő sziámi rendben van akármilyen hihetetlen ennek a kis cukiságnak a szülei egy fekete és egy lila jegyű keleti számi, lehet besegített a postás :), mert én sem láttam még vörös cirmos keleti sziámit.
A színhiba szerintem elírás...

Örülök, hogy ilyen sikere van :)! Egyszerűen imádom a kis vörösömet :)
kolinda83 2009.10.30 15:37:44
@Zizzencs: azok a fóka sziámik :)
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
kolinda83 2009.06.04 16:45:19
www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc&feature=related

Ősanya dal: Palya Bea szülésdal
 A vaginaízű fagyi A magyarországi és romániai netes szexboltok kínálatát összevetve kiderül, felfújható guminőt Romániában olcsóbb beszerezni. Ugyanitt drágábbak a vibrátorok, és SMS-re bekapcsoló szerelem-telefont sem kapni Összeállításunk címe egy…..