Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fritzii

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
Fritzii 2010.01.20 11:15:56
@HerrDoom: Forgalmi munkalap tetjén fel van tüntetve:"Figyelem! A Garázsmeneti utasszállítás kötelező!"+"Az autóbuszból csak a kézifékkel való rögzítés után szálljon ki!"(Ez utóbbinak nem pontosan ugyanez a szövege de hasonló.Nem emlékszem pontosan.)
Fritzii 2010.01.21 11:34:59
@bandeenator:"Mindenesetre nem így beszélünkaz utassal, ha bunkó is, meg kell tanulni normálisan hárítani."--> így igaz dehát ... sajnos mindenhol vannak bunkók, de általánosítani semmilyen esetben sem szabad.

@HerrDoom: Jó bocsi nem tudom mennyire vagy jártas ilyen téren. Tudom hogy szarnak rá csak akkor ne legyenek megsértődve ha megbünteti őket a forgalmi tiszt JOGOSAN.
Emma, hát mit tettek veled? Szokás mondani, hogy odaadnám érte a fél lábam, nade egy Burberry táskareklám szereplésért? Nem is csoda, hogy az egész világ felfigyelt erre a jól sikerült photoshop műtétre (jobban mondva ezen röhög).via:adfreak..
Fritzii 2010.01.08 09:58:09
A lenti levelet kommentár nélkül küldeném mindazoknak, akik az Odacsuktunk egy gyereket! -„És? Üljön vissza, és fogja be a száját!” című bejegyzés íróját azzal vádolták, hogy hazudik, nem ír igazat, felfújta az egész történetet: Tisztelt Gál Mihály!A BKV…..
Emléktáblát avattak elhunyt kollégájuk tiszteletére a Milleneumi Földalatti Vasút dolgozói és a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének tagjai 2009. október 19-én a BKV Zrt. Mexikói úti járműtelepén.  A táblával munkatársai és barátai Pál Sándornak állítottak…..
Néhány hete örömmel írtam arról, hogy a BKV-nál elindult valami, többek között az utastájékoztatás is fejlődött. Aztán kipattant a botrány, először Kocsis MVM ügyei miatt, majd jött Szalainé akit a többiek követtek. Cégen belül elkezdődött a kisemberek cseszegetése,…..
Sok kritika éri a BKV-s járművezetőket amiatt, mert időnként a megállókba rosszul vagy egyáltalán nem állnak be. Sokan akkor is szidják őket, amikor az autósok és a rosszul kialakított megálló miatt nem tudnak rendesen megállni. Olvasónk -egy járművezető- most képeken mutatja…..
Fritzii 2009.08.28 08:41:52
@FaZon: és egy kevésbbé ismert példa

137-es iskola megálló árpád híd irányban egy enyhe kis kanyarban van úgyh a hátsó ajtónál érdekes a le és felszállás :) Gratulálok azoknaka akik engedélyezték ezt az áthelyezést.
Olvasónk bátor ellenőrökkel találkozott a 28-as villamoson. A karszalagot viselő férfi vasággyal együtt lehetett körülbelül 40 kiló, nem kísérte sem biztonsági őr, sem rendőr, csak két kolléganője. A jegy nélkül utazókat próbálta meg leszállítani, még a villamos…..
Nem irigylem azokat, akiknek ismeretlen vonalon kell utazniuk. Velem is megesik, hogy egy megbeszélésre, találkozóra olyan járatokkal megyek, amikkel még sosem utaztam. A legtöbb helyen a buszvezetők nem mondják be a következő megállók neveit, vizuális tájékoztatás is hiányos. Így…..
Fritzii 2009.06.04 21:01:13
@BKV figyelő: Nagyon helyesen tette. Aki nem fizet ne sírjon :)
Fritzii 2009.06.04 21:33:21
@Zlot: Jah és külföldön az utas nem jelenti fel on-line névnélkül a vezetőt minden apróságért. Nálunk ha nem áll meg a vezető később, hanem csak a következő megállóban egyből megy a feljelentés.