Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Károly

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kosz és bűz: Mikor leszálltunk a transzferről a Termini állomásnál nem hittem a szememnek, hogy ez egy főváros. Rengeteg hajléktalan az utcákon, mindenféle eldobált szemét (megdöbbentő mennyiségű használt koton…) és ezt még fokozta a szaganyag. El kell ismernem, ezek az elemek főleg a keleti…..
Az indok pofonegyszerű, Fekete-Afrikát is látni kell egyszer, bár kicsit tartottam tőle. A szokásos fő kritériumokat végigzongorázva - a repjegy nem borítja meg a büdzsét, a vízumért nem kell külön utazást szervezni, nem polgárháborúval szórakoztatják magukat, lehetőleg…..
Nem hinném, hogy egy hétnyi zsigulizás után lenne még olyan magyar az országban, aki ne tudná, hogy e szovjet remek alapjául egy hatvanas évekbeli Fiat, a 124-es szolgált. Bár: ma reggel kikérdeztem a szomszéd nénit, és – a teremburáját - nem tudta pontosan megmondani, melyik…..
Eggyel több hely, ahol reklámozhatjátok saját cuccaitokat, bármi is legyen az. A működési elv ugyanaz, mint a Facebooknál vagy az összes többi szájtnál, ahol linkeket lehet megosztani.Az iwiwes megosztást külső oldalban, tehát mondjuk saját blogba is be lehet pakolni. Itt a…..
Nagy Károly 2009.10.12 19:34:00
@Takács Árpád: Pont erről van szó. Annyira nem érdekel mi történik az iwiw-el, hogy a hh cikkét ugyan elolvastam (mivel a twitteren elcsiripelte a linket), de annyira már nem üti meg az ingerküszöbömet, hogy be is lépjek és megnézzem hogyan müxik ez az "új fejlesztés".
Az Egyesült Királyság fennhatósága alá tartozó Gibraltár repülőtere kétség kívül sok szempontból is különleges. Többek között azért, mert a kifutópályája tengertől tengerig ér, azaz keresztülszeli az egész földnyelvet. (Lásd a Google Maps-ban: Gibraltár repülőtere).…..