Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ma_blog

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fighter in the wind, 2004-es film, a Kyokushin karate alapítójáról, Masutatsu Oyamáról szól. A filmben többnyire (Choi) Bae-dal -nak hívják, ugyanis Koreából származik, és csak mikor Japánba kerül, akkor változtatja Oyamára a nevét, a könnyebb beilleszkedés miatt. Úgy olvastam,…..
Aki nem ismerné, szeretném bemutatni a Fight Quest (Küzdősportok Világa) c. sorozatot, ami 1-2 éve futott a Discoveryn. Egy volt katona, és egy MMA-s ellátogat a világ különböző részeibe, hogy megismerkedjen a helyi küzdősportokkal, és megküzdjön harcosaival. Azt hiszem a 3. rész…..
Úgy gondolom megtaláltam a legmegfelelőbb videót a stílus bemutatására!Talán az egyetlen gond, hogy kevés ütést mutatnak, ami pedig nagyon hangsúlyos része a karaténak, azonban nyilván kevésbé látványos, mint a rúgások:) Akit a ceremónia nem érdekel nyugodtan ugorjon 1…..
Ez egy viszonylag fiatal karate stílus, melyet Masutatsu Oyama alapított, a 1964-ben. Az ő életútjáról a  http://www.kyokarate.hu/kyokushin.html?id=122 oldalon olvashattok, szerintem kellően kimerítő az írás. A karatéról szerintem egy kívülállónak általában fehér ruhában,…..
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
Nyár nagy részét vidéken töltöm, itt sikerült munkát találnom, tehát itt kellett valamilyen edzést találnom. Beugrott, hogy egy volt osztálytársamnak itt szinte az egész családja kyokushin karatéval foglalkozik, megkérdeztem hát, meg tudná e szervezni nekem nyárra az edzéseket.…..
Hali! A bevezetésben leírtam miről fog szólni a blogom, most magamról írnék 1-2 dolgot, szándékosan nem pontosan, mert azt gondolom az oldal úgy lesz jó, ha csak általánosságban írok magamról. A blog írásának kezdetén húszas éveim elején vagyok, egyetemre járok a…..
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
ma_blog 2009.06.02 11:59:52
@gyarfi: Az a kedvenc játékom, ha az lenne a videóban, asszem átpártolnék FredyG-hez, vagy hogy hívták azt a kisokost:)