Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z.Waczak (törölt)

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
Z.Waczak (törölt) 2009.06.02 20:42:10
@Aruna:
Az SZDSZ néha úgy látszik, hogy valami szürreális alternatív valóságban él nem napjaink Magyarországán. Fasiszta veszély van, fasiszták nélkül...
A Képviselő Funky szomorúan értesült arról, hogy sok honfitársunk, különösen a fiatalok, nem terveznek szavazni a vasárnapi EP-választáson. Ti hálátlan kis csírák :-(((( Mégis, mi lehet ennél fontosabb? Utolsó kétségbeesésünkben Dj Trexx-hez fordulunk, aki Captain Jack és a…..
A hét végéig több köztéri szórakoztató politikai esemény is lesz Budapest utcáin. Először ajánljuk a lehet Más  a Politika szív dobannását, a Kossuth téren csütörtökön 16:30-tól, ami az ígéretek szerint Magyarország eddigi legnagyobb szabású "választási…..
Vagyis inkább tegyül úgy fel ezt a kérdést, hogy mit ne tanuljak, ha valaha is szeretnék elhelyezkedni a munkarőpiacon. Szóval - és ez tanács a jövőre érettségizőknek is - ne tanuljak kommunikációt, idegenforgalmat, jogot és szabad bölcsészetet.Állítólag ezekkel a…..
TÁDÁ! Ez az első bejegyzés ezen a csodás és rendkívüli blogon.Hogy mi ez a Blog, és miről szól ?- Unaloműző, amely arral szól ami éppen az eszembe jut.Nagy annak a valószínűsége, hogy egy két bejegyzés utánmeghal, és senki sem olvassa el.De ez még a jövő…..