Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unalom

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első nagy siker! Egy országos hetilap felfigyelt ránk, s az általunk bemutatott tényeket leközölte! Remélem Morvai Krisztina ezek után lemond a Jobbik EP listájának az első helyéről!   Morvai Krisztina majdnem Medgyessy minisztere lett   Kevésen múlt, hogy az SZDSZ…..
Nyílt levél Morvai Krisztinához     „aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan”   Kedves Krisztina!   Az ember időnként bűnbe szokott esni. Mikor Isten szabad akarattal ajándékozott meg minket, megadta a lehetőséget arra is, hogy döntsünk a…..
unalom 2009.06.05 11:19:40
Csak a Jobbik! Legjobb kommentek 2009.06.03 12:24:27
Kedves Bajtársaim! Alakul a honlap, egyre több emberhez jut el az igazság, a visszajelzésekből érzem, hogy jó úton járunk!Pártunkat meg fogjuk menteni a liberális melegvédő Morvaitól, tissztességes Jobbik lesz! Kurucos barátaimnak üzenem, hogy titkosszolgálati…..
unalom 2009.06.04 10:54:05
@votto: Akkor szavazzunk az lmp-re meg az mcf-re hiszen rengeteg új arc van ott is szerintem:) Sőt! Gyusziék már régóta "megérdemlik" a nagyobb szereplést...:D
  Morvai Krisztina a Jobbik trójai Balója - s ez sajnos nem vicc Gyülölöm az ügynököket!..
unalom 2009.06.04 14:12:30
@teknős:Ha pl. fegyvertartási engedélyt liberalizálunk, szerintem nem lest jobb a helyzet a cigányok kontra bűnözés tekintetében, így is nagyon sok az elmebeteg az utcán. Amit mondasz az az általános bűnözéssel függ össze. Teljesen igazad van, nem nagy szellemi tevékenység kitalálni, látod, hogy mégis kevesebbet költünk a rend büszke őreire. De engem pl. érdekelne ez a csendőrség dolog. Oké, ez is egy ötlet, valaki fejtse már ki, hogy mikor, hol, merre, hogyan, miből?
unalom 2009.06.04 11:32:00
@kalapbela: Jogos a kérdés...illetve mitől oldódik meg a "cigánybűnözés", hogy a fogalmaddal éljek. Elég bonyolult és összetett kérdés. Abban biztos vagyok, hogy nem egy jobbik fogja megoldani, mert egy tolvonással nem lehet! Bár elkezdődött valami, de ilyen radikális kérdésekkel csak akkor lehet foglalkozni, ha széles társadalmi támogatottsága van. Csak idő kérdése s felgyorsulnak az események, mert nem tehetik meg a pártok, hogy a bűnözéssel nem foglalkoznak jobban, mint jelenleg. A rendőrséggel is rengeteg gond van mostanság. Ez a csendőrség dolog meg megint kidolgozatlan, csak felvetnek egy lehetőséget... Beszélni nagyon tudnak a politikusok, ugyanúgy, mint a jogászok is.
Morvai Krisztina korszakai     Demokrata Interjú 2009. május 27.   „Másként gondolkodni a másságról", „terror a család­ban", „magukfajták és magunkfajták", „Magyaror­szág a magyaroké". Az alábbiakban olyan…..
Csak a Jobbik! Nem adjuk! 2009.05.26 13:29:17
Nemsokára indul!..
unalom 2009.06.03 12:39:39