Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fpcjvoye

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol Dél-Magyarországon az arany háromszögben, egerek martaléka lett 80 millió forint.   Igaz vagy nem igaz nem tudni, de körbejárt a pletyka vagyonkezelői körökben, hogy valahol Dél-Magyarországon az arany háromszögben, egerek martaléka lett 80 millió forint. Egy…..
fpcjvoye 2011.12.08 13:51:03
@gentry: KINŐTTÜNK A MESÉK KORÁBÓL! A VÉGTÖRLESZTÉST A PÉNZMSÁSRA TALÁLTÁK KI !!!
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
fpcjvoye 2011.12.08 13:47:52
@Dezsőjóska: @kifordított nagyanyó: Nincs Magyarországon egyetlen ember sem, aki csalás, lopás nélkül lett gazdag.
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
Csak a Jobbik! Morvai és az SZDSZ 2009.05.28 18:48:00
A Magyar Rádió 2004. elején úgy értesült, hogy az SZDSZ igényt tartana olyan miniszteri pozíciókra (uniós és esélyegyenlőségi), melyek az uniós csatlakozással megüresednének. Az előbbire Szentiványi Istvánt jelölnék, az utóbbira több jelölt neve is szóba került. Morvai…..