Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borat55

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A WizzAir óriásplakátja arra buzdított nemrég, hogy cseréljünk várost hétvégére. Két barátommal hallgattunk a tanácsra, s november végén a narancssárga fapados segedelmével a Duna Királynőjét a Reformáció Végvárára cseréltem. A beszámoló olyan hosszú lett, hogy ketté…..
Szilárd talált egy programot, amely sokaknak hasznára lehet az olcsó, átszállásos  megoldások keresésben. Megosztotta velünk tapasztalatait, (Gdansk 10 euróért mindenki álma :)  de várjuk a rutinos lokosztosok véleményét is :) Ha használható, kéretik nem 5 ezerért…..
 Válasszon ajándékot!Weboldalunk 2010. december 6-20. közötti LÁTOGATÓI között 3 db ajándékot sorsolunk ki!  Ön melyiket szeretné?  Válasszon, s ha az Ön neve is kisorsolásra kerül, azt az ajándékot nyeri, amelyet…..
A tegnapi napon lehetőségem nyílt bepillantani a Skycourt kulisszái mögé: Stephan Schattney, Budapest Airport fejlesztési-igazgató, Hardy Mihály Budapest Airport kommunikációs igazgató és Tima Zoltán építész vezetésével. Ferihegy modernizációs beruházásának…..
A hajós körutazások egyre népszerűbbek: sokan választják, egyre több helyre lehet hatalmas óceánjárókkal és folyami hajókkal eljutni, melyek felszereltségükkel, szórakozási lehetőségeikkel igyekeznek folyamatosan egymásra licitálni. Íme az ausztrál hajóút-specialista,…..
Napok óta rongálják az idegeinket az Auchan reklám elhízott anyagias hörcsögei (vagy kukoricadisznói). Aki nem látta volna: két hörcsög (vagy k. disznó) beszélget a terráriumban, hogy a bevásárlásból hazaérkező család mit fog vajon hozni nekik. A stílszerűen jin-jang…..
Perzsia hercege - Az idő homokja   Ismét több mint egy héttel Amerika előtt láthattuk a legújabb szuperprodukciót, a nagy kérdés, hogy megszületett-e a második jó játékadaptáció? Perzsia hercege - Az idő homokja (Prince of Persia: The Sands of Time)…..
Maximális mobilélmény az LG MINI-től   A kompakt telefon mobil webböngészést és fejlett online közösségi szolgáltatásokat kínál   Hamarosan érkezik az LG MINI GD880, amely a mobil webböngészés élményét tökéletesíti…..
Újabb 3D-s mozik nyílnak Magyarországon   Újabb öt vidéki városban nyílnak 3D-s filmek vetítésére alkalmas mozitermek. Egy-egy terem 3D-kompatibilissá alakításához nagyjából 100 ezer eurót kell költeni, de ha folytatódik a nézők 3D-éhsége, hamar megtérülhet a…..
Ingyen cuccok mindenüttJó.hu 2009.10.16 11:52:36
Regisztrálni kell és pontokat gyűjteni (regisztráció, szavazás, hozzászólás). Nyerni lehet minden hónapban egy 10 000 Ft értékű Reckitt Benckiser ajándékcsomag-ot, a fődíj pedig 500.000 Ft értékű lakberendezési utalvány ajándékcsomag. Link: mindenuttjo.hu/index.php  ..
Nokia nyereményjáték leírás:  Nyerj heti 1 db Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon készüléket vagy a fődíjat egy MINI Cooper személygépjárművet. A részvételhez regisztrálj a www.ovi.com oldalon, majd a frissen készült postafiókodból küldj egy levelet a te.igen@ovi.com…..
borat55 2009.10.15 15:32:17
@Ultravox: Nos, hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy a Nokiának van annyi ideje, hogy átturkáljon minden adatot. Amúgy meg a GSM telefonközpontokat is ők gyártják, szóval nekik amúgy is meg van minden európai ismerősöd összes személyes adata a szervereiken. Sőt, még a hívásaid és az SMS-eid és az Ő központjaikon keresztül futnak... szóval nem értem az aggodalmad :D
Ha ezt a fajta "kontrollt" nem kéred, akkor egyszerű a megoldás: ne legyen mobilod!
...de emiatt ne hagyj figyelmen kívül egy tök jó szolgáltatást, ami ráadásul még ingyenes is (na jó, nem minden program, de a legtöbb).
A gépedről is le tudják lopni, ha nagyon akarják...
borat55 2009.10.15 11:16:43
@révész: Tudsz vele biztonsági mentést csinálni, megoszteni képeket, videót, publikálhatod az írásodat egy blogban...
Elég sok mindent lehet csinálni vele. Szerintem nézd meg az oldalt, és ha már ott vagy regisztrálj, ott úgyis kiderül minden.
Világszerte 65 millió ember használja szinte kizárólag mobiltelefonon a legnagyobb közösségi oldalt egy múlt héten mért adat alapján,és ez az érték folyamatosan növekszik. Az első mérés 8 hónappal ezelőtt volt, ekkor mindössze 20 millió mobil Facebook felhasználót…..
borat55 2009.09.29 16:44:44
Ingyen cuccok Utazás.nekem 2009.05.28 10:23:53
Hűségprogramunkban speciális, és csak a PontNekem felhasználóinak kialakított kedvező ajánlatokkal jelentkezünk minden hónapban, melyet a PontNekemmel szerződött szolgáltatók ajánlanak fel. Jól hangzik? Ahhoz, hogy havonta megkapja a PontNekem speciális ajánlatait csak egy…..
Ingyen cuccok Te filmed. Te nyarad. 2009.05.20 09:25:57
Fesztivál csomag. A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra vagy a Campus Fesztiválra. Fesztiváljegyek, italbón negyvenezer forint értékben és egy meglepetés program.      A fesztivál teljes idejére, 1+3 főre. Mindez egy győztes kisfilmért. A sztori adott, a technikát Rád…..
borat55 2009.06.03 13:46:32
@pettők: Én valami ehez hasonlóval próbálkozok " www.tefilmedtenyarad.hu/filmek/41 " csak több tartalommal. :D
Sok szerencsét kívánok mindenkinek hozzá4
Az Antagon vidéke a Kreatív/Szívlapát színeiben járta meg az idei Média Hungaryt, úgyhogy a jelentések is oda készültek el. Sorjában: itt egy videóval megfejelt beszámoló arról, a pártszóvivők és Kálmán Olga szerint baráti média-e a HírTV/ATV, és szereti-e kifejezetten…..
borat55 2009.06.02 11:34:42
Ma amikor megpihentünk Tivadarral Herceghalom gyönyörű parkjában egy olyan szép lányt láttam, hogy a Jujuy tartományi szépségversenyen zsüriként sem láttam szebbet, pedig az argentin senoriták szépek, mint a déli félteke összes csillaga. Ez a lány megbabonált, de most nem…..