Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kartics

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje nézegettem az interneten a mérlegelőállványokat. Értelmetlennek láttam kifizetni annyi pénzt egy nagyobb "bográcsállványért". A klasszikus bográcsállvány  pedig nem elég magas. Így jött az ötlet, hogy csináljunk egyet házilag. Igazi bölcsészként távol áll…..
2013 év végén Pisti barátommal elhatároztuk, hogy a következő évben megismerkedünk a nagyhalas horgászattal. Ezt részletesen leírjuk a bemutatkozó cikkünkben is, ha szeretnétek minket és a kezdeteket jobban megismerni, akkor azt is megtaláljátok it a blogon. Egész télen…..
Helyszín: Taktakenéz helyett BalatonIdőpont: Július 26-tól(vasárnap) augusztus 02-ig(vasárnap)Fenti időpontban tervezzük a nyaralást! Mindenki aki szeretne jönni, akár egy hétre, akár egy napra jelentkezhet! Hamarosan meg fog jelenni egy szavazás, ahol mindenki megjelölheti a…..
Na mi va(n)!? Válogatás 2009.06.15 22:07:31
- Miért nem origamizott Batu kán? - ???- Mert nem hajt a tatár!- Miért olcsó az abrak?- ???- Mert ló-koszt! Bemegy a skót a vendéglőbe, sorra eszi a legjobb ételeket, majd szól a pincérnek:- Főúr, kérem! Kinek kell fizetni?A pincér magától értetődő könnyedséggel:- Hát…..
Kartics 2009.06.17 20:43:39
Ez a bejegyzés egyáltalán nem lesz vicces. Sőt... Inkább szomorú ésfelháborító.A történet ott kezdődik, hogy jövök haza ma délelőtt. Budapest legszínvonalasabb tömegközlekedési eszközén utazom. Igen, igen. A 24-es villamos. Vagy mondhatnánk a "brazil vonat". Haller…..
Kartics 2009.06.11 22:59:12
Élt egyszer egy pap, aki esküje letétele után elindult világot látni. Hosszú éveken át vándorolt, mígnem elérkezett egy Isten háta mögötti kis faluba. Itt az általa hirdetett vallásban hittek, de templomuk nem volt; a legközelebbi, majd 25 km-re levő kisvárosba jártak templomba.…..
Na mi va(n)!? Misztikus esemény! 2009.05.24 19:52:00
Szóval a következő elég érdekesnek mondható történetnek szerintem pont itt van a helye!:)Szóval nagyon kedves németlandban élő nővéremnek van egy kis lakása zúglóban, páran már ismeritek bizonyos alkohol fogyasztási célokra használtuk rendszeresen évekkel korábban....Ebben a…..
Kartics 2009.06.02 17:02:19
@Tsongor: mori? majd ha meglesz a telefonod! :P