Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalányos Kevincostner

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kioktató Blog MLM = ÁTVERÉS 2010.12.18 12:46:00
Reactor nevű olvasónk levelét olvashatjátok, lángvágóval rántja le a leplet az MLM és a piramisjáték sötét bugyrairól:MLM = ÁTVERÉS Ezt az alapösszefüggést, ha felfogja az átlagember, nem lesz semmi baja. Gond akkor van, ha elhiszi, hogy ezzel valós pénzt kereshet. Sajnos…..
Kalányos Kevincostner 2011.09.29 09:06:47
@ferike-ti: Nyugodtan mondhatsz bármit, az MLM rendszerű üzletek csak azért maradhattak fönn mind a mai napig, mert van sok fanatikus pénzhajhász, aki a saját anyját is eladná, csak hogy plusz jövedelemhez jusson. Nem számít, kit hülyít be, a legjobb barátait (ha van neki egyáltalán olyan) is szívfájdalom nélkül lehúzza. Normális ember inkább elmegy a legközelebbi boltba, megnézi, megszagolja, megtaperolja a terméket, mielőtt beteszi a kosarába. Az MLM-ben erre nincs lehetőség, ott szinte csak azok vásárolnak, akiket a magadfajták beetettek. Tudom, miről beszélek, részt vettem nem egy MLM-es összeröffenésen (igazából csak illendőségből, mert régi ismerős hívott el), ahol a fantasztikusan csodálatos lehetőségek vizionálását és a hatalmas sikereket elért tagok tapsviharos ünneplését követően következett a pofátlanul drága termékek bemutatása, amelyekért természetesen tolongani fognak a potenciális vásárlók. Na persze... Én kereskedelemben dolgoztam, méghozzá üzletvezetőként, így van némi rálátásom arra, hogy mit vesznek meg az emberek és mit nem. Az én üzletemben is volt egy adott terméktípusból 3-4 féle, és hiába volt ugyanolyan jó minőségű az x termék mint az y, az emberek 90%-a az olcsóbb y-t vásárolta meg. Időnként voltak olyan cikkek, amelyeket rendelni lehetett csak, ezekből mindössze egyetlen darabot sikerült értékesítenünk, és az is mekkora szó volt!
     Steven Gunn, az Oxfordi Egyetem tudósa a 16. század baleseti jegyzőkönyveit tanulmányozva többek között az alábbi érdekes haláleseteket találta: íjászbalesetek: az áldozatok vagy túl közel voltak a céltáblákhoz, vagy rosszkor mentek összeszedni a…..
Kalányos Kevincostner 2011.06.23 22:11:19
Szemely község „bikacsökös” polgármestere, Kovács Pál megint nagyot villantott.  A Pécsi Városi Bíróságon előadott produkciójában, porig alázva magát, szegény elgyötört nyugdíjasként, szinte esdekelt a bíróság jóindulatáért. A „tökös…..