Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttrgnsz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hely, ahol nem Damoklész kardja lebeg fejünk felett, hanem valami egészen más, annál valami sokkal nehezebb. Egy hétszáz kilót nyomó kő és nincs photoshoppolva. De mit keres ez egy templomban? Nem meteorit becsapódás, amit látunk, bár elég hihetetlen, hogy a templom közepén egy hatalmas kő…..
ttrgnsz 2015.04.04 18:49:31
A fantasyre sokan úgy tekintenek még a sci-fi kedvelői közül is, mint az idióta "kistestvérre", pedig ugyanannyi minőségi irodalmi művet termel, mint bármely más műfaj. Ráadásul mindnyájan olvastunk már fantasy történetet, nem kell tagadni. Emellett mind olvastunk…..
Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy ellátogathattunk az ország legnagyobb bicikligyárába, a némi átmenetekkel, de mégis 80 éve működő Csepel üzemébe. A XXI. kerületben önálló városrészt alkotó, mégis elszigetelt Csepel Művek területére bárki besétálhat, de…..
ttrgnsz 2011.04.11 13:02:46
Az előző bejegyzés kapcsán felvetődött a kérdés, mi számít drágának a sportok világában. Bár személyes véleményem menthetetlenül szubjektív, a rálátásom a témára edzőként ennél objektívebb. Igyekszem a kettő elegyét nyújtani, mint általában... Azt szokták mondani,…..
ttrgnsz 2010.10.13 22:38:41
@igazi hős: maratonról és xc-ról beszéltem. Az outi kevesebből is megvan, nem is kell akkora terhelést kibírnia. A használt cuccokat meg féláron megkapod, az is igaz. A lánccsere önmagában necces, ha nagyon kopott a sor, akkor mindkettő kuka. Általában egy használt bicajról túl sok mindent fogsz ledobálni, és akkor már kérdéses, hogy jól jártál-e (persze kinek mekkorák az igényei :) Ha rákattansz, akkor előbb-utóbb úgyis nehezen állod meg, hogy kettővel jobb bicajod legyen, mint az előző volt. De persze annak idején a 4400 Ft-os Csepel versenyemmel is lehetett edzeni meg versenyezni, 13 évig bírta, csak a végén a vázon meg a kerekeken kívül semmi nem volt eredeti rajta :) Aztán azok is megadták magukat egy kanyarban...
Még a KMK-n posztoltam egy, a The Lost Child-hoz hasonló keresgélős játékot, de ez a mostani sem marad el attól bonyolultságban és hosszúságban. Hétszer kell nekiveselkednünk annak, hogy egy ház különféle helyiségeit feltúrjuk tárgyak után, amik természetesen, szinte mindig az…..
ttrgnsz 2010.06.14 09:46:09
ttrgnsz 2010.06.04 10:28:54
@brk: köszönöm a gyors választ. Arra voltam kíváncsi, hogy van-e ennek a számnak kanonikus magyar szövege, egy könyv fordítása miatt lenne szükségem rá. Még egyszer köszönet, sok segítséget kaptam.
Üdv
csox Diéta, ananász 2010.05.29 20:36:00
Szex, szex, szex – bizony, ez juthat eszünkbe a gyümölcsről, aminek összecsokizott változatáról írni fogok most, ugyanis egy hajdani forrásomtól úgy tudom, hogy már az általános iskolába járók randiszövegei között is ott az ananász, mint olyan gyümölcs, ami édeskéssé…..
ttrgnsz 2010.05.29 23:47:06
A Londonban készül bringás okító film szerint egy kisebb bringaparkolóban szerzett tapasztalatok szerint a lelakatolt kerékpárok 30-40 százaléka 15 másodperc alatt lenne ellopható. A brit kerékpáros szervezetek azért kezdtek biztonságnövelő kampányba, mert az utóbbi egy évben…..
Most, hogy véget ért a szezon, eljött az ideje, hogy felkészüljünk a következő évadra. Hasznos tanácsokkal kívánunk szolgálni a lelátói mindennapokhoz, hogy a meccsre látogatók otthonosan mozogjanak a stadionok világában. Összeállításunk első részében a szurkolói divatot…..