Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peti_

53 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
random AWESOMENESS ICandy 2009.07.11 19:29:13
 hamár.....
Amikor két olyan tényező találkozik egymással, ami a maga kategóriájában Number One. Avagy, ahogy James May mondaná, "Bloody Hell!"   Update (itt a teljes, csak a pillanat hevében rögtön az elsőt sikerült beembeddelni - szóval aki kíváncsi May vicces…..
Peter Jackson nagyon érzi...omfg MUST SEE ..
Kéremszépen ez, ez az alkotói válság manifesztációja.Éljen!..
awesome VOLT a koncert!   ..
Ilyenkor jön el a POWERTHIRST ideje! See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor...
 Legalább zene jusson minden napra. Igazi chill out, a "tovább>>" mögött. ..
Ünnepeljük skill's x-edik születésnapját, ami valamikor mostanában lehetett. Hát ha már jófajta R-OH-val nem lehet megünnepelni, így hát marad ez a sovány poszt. Meg persze pár videó, skill's-ről. Aki nem látja őket most, az azért van mert még a tovább gombra kell kattintani -…..
Gyorsan kihasználom az oldal megugrott látogatottságát és lesz egy nap zenéje bejegyzés. A tovább gomb után kiderül, mi is az.  ..
random AWESOMENESS Song of the Dawn 2009.07.02 04:11:00
4 am van. minden tiszteletem a kávé feltalálójának...
Igazából eldöntöttem, hogy az életazacskónkívül nem lesz egy énblog vicces, aranyos, humoros, szomorú, tanulságos, élvezetes, olvasható történetekkel, de ha EFOTT jegyet lehet nyerni vele, ráadásul kettőt - hát az ember azért elgondolkodik rajta, fog egy konyhakést, a háta…..
Pollermann szerintem csak te nézel ide néha napján úgyhogy gondoltam közlöm hogy. nem felejtettem el posztolni csak válság van. rock n roll! Ma szülinapomra küldték nekem rádióba a Smells Like Teen Spirit-et úgyhogy kiamenő én vagy te?:D ..
random AWESOMENESS IStick 2009.06.29 00:02:00
az emberek ránéznek majd erre a képre és azt kérdik: "aha. de mi ez?" ..
Feljöttem megnézni, hátha van új poszt de közbe rájöttem, hogy csak én írok. Majd akkor lesz majd valami értelmetlen megint. Csak... ja...
Valóban túlsúlyba kerültek a zenék az oldalon, ezzel majd kell valamit kezdeni, de addigis - listen to this, avagy a mai nap zenéje: Reamonn - Million Miles + lyrics   To walk this streets without youI hate being on my ownSo many souls around youBut it never feels like homeHome is where…..
Mivel az előző, youtube-os videót törölték, gondoltam pótlom - hátha érdekel valakit. Szóval, Green Day - 21 Guns, a jó öreg MySpace-ről...    ..
 Három random videó: (persze a tovább hivatkozás után)   1. Egy kis film-ajánló, persze nem mostanában lesz premier (nov. 19) - mindenesetre addig megteszi.  2. Ez meg csak úgy mert - valamilyen szinten vicces.  3.Valószínűleg az internet legjobb 5…..
 De csak mert már nagyon untam magam, és már nagyon régen volt valami, kerestem valamit, ami nap képe díjas - ha nem a hónap képe. Bár ugyan régi, de hátha van valaki aki nem látta. - Kár lenne kihagyni. Szóval kattints a továbbra.    Itt meg megtalálható egy nagyobb…..
peti_ 2009.06.27 17:38:12
Megunhatatlan. Néha kell valami, ami nem depresszív. Habár, nézőpont kérdése, ez az-e.   ..
 Már '97 óta aktívak, de igazából a tengeren (óceánon) túlon is csak 2003-ban sikerült igazán ismertté válniuk. Magyarországon még sehol sem hallottam őket, csak amerikai sorozatok betétdalaként (konkrétabban egyben - a One Tree Hillben, de ott többször, több számmal…..
 Warning! This is not a test. This is an emergency broadcast transmission! - Itt a Green Day új klipje, a 21 Guns, amit, jelen pillanatig 2009/06/22, 16:40 csak 340-en láttak a youtube-on. Elég friss. A tovább után megtekinthető. Normal service will continue after the music video. ..
Mivel már vagy 10 órája esik az eső és itt van az Armageddon, a Végítélet Napja, az Ítéletnap, a kataklizma, a Mindenség Vége, - és ugye ilyenkor már nem sok mindent lehet csinálni, - persze építhetsz hajót, amibe majd összeválogatsz csomó állatot, ahhoz azért hideg van - így…..
 A bibliai méretű esőzésre való tekintettel... sokmindent nem lehet csinálni, hát hallgassunk egy kis nyugis zenét.   Olyan zene, ami megnyugtat, kikapcsol, hagy gondolkodni a Világ nagy kérdéseiről és közben nem zavarja meg elménket.   1. Delerium featuring Sarah…..
A globális felmelegedés továbbra is súlytja azt az éghajlati övet ahol lakok, úgyhogy, az időjárásnak megfelelő hangulatú zene a >tovább< hivatkozás után megtekinthető és meghallgatható.   Rammstein - Seeman..