Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merez

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fighter Futni jó 2011.10.03 17:19:00
Bárcsak én is megkaphattam volna ezeket a tanácsokat, tippeket, mielőtt elkezdtem futni. Az alábbi futásról, futóedzésről szóló vendégposztot kifejezetten a Fighterblog olvasói részére készítette két hosszútávfutó blogszerkesztő. Sok pénzt, sérülést, elfecsérelt időt és…..
merez 2011.10.03 23:11:19
@Gekko: :)

Nos nekem elég logikusnak tűnik a "forefoot strike" megoldás, de csak nemrég akadtam rá. Ha lesz időm, igy fogok majd futni. De rendszeresen nem többet 10 km-nél, mert azért ennyire nem hiszek a dologban. :)
SF.blog SF és Nobel II. 2010.04.12 13:57:00
A SCI FI Wire 8, Nobel-díjra érdemes SF írót nevezett meg a fájdalmas igazságtalanság jelképeként, akik legalább annyira gazdagították irodalmi kultúránkat, mint Frans Eemil Sillanpää (1939), Eyvind Johnson (1974) vagy Wisława Szymborska (1996). Bizonyára még rengeteg író…..
A fekvőtámasszal sokaknak az volt az utolsó találkozása, amikor a tornatanár büntetésből kiosztott nekik tízet, mert késtek az óráról. Pedig hihetetlenül hasznos gyakorlat, ahogy azt sok sportoló, harcművész meg is tudja erősíteni, csak az ilyen-olyan edzőgépek világában…..
A gazdasági válság közepette, a kormányozatlanság és az amorális vezetés érájának végén, egy hagyomány-, család- és vállalkozáspárti korszak kezdetén olyan erényekre van szüksége a társadalomnak, amelyet csak és kizárólag a konzervativizmus biztosíthat számára, a…..