Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perecke161

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Szalag mellett dolgozok már idestova 10 éve, az utóbbi időben kijutott sajnos a "jóból". Volt egy 50 feletti női főnököm, aki ott szívatott, ahol csak tudott. Szerencsére azóta sikerült új munkahelyet találnom, de nagy szerepe volt abban, hogy…..
perecke161 2010.12.18 16:16:54
@FuBu: Csak ha sánta, pláne nem kap most, a válság mélyén új munkát, mikor kisebb hibáért is munkanélküli vki.
Minden időben, minden közösségben voltak és vannak és lesznek olyan emberek, akik esendőek, és nem tudják megvédeni magukat. Öregkorában meg szinte mindenki ilyenné válik. Na most itt jön a normális EQ-val rendelkezők szerepe, hogy ne hagyják a gyáva férgeknek, akik egyébként mindjárt meghunyászkodnak, és próbálnak ésszerűnek meg jó gyereknek látszani, ha szembesítik őket a saját szemétségükkel (lásd följebb), bántani őket. Ugyanaz, mint mikor a gyerekek rászállnak az egyikre. Őszintén szólva, néhány kemény pofon kiosztásával, úgy emlékszem, le lehetett szerelni a szadistát. Kivéve, ha testileg erős volt a terrorizáló, aminek itt a főnöki pozíciója felel meg. nem tudom. Kutyából nem lesz szalonna, még ha el is törik a térdét.
perecke161 2010.12.18 15:51:53
@nyíregyházi betti: Inkább örüljünk, hogy nem egy nagy elme, képzeld, ha az erkölcsi nyomoréksága mellé még okos is volna.
perecke161 2010.12.18 16:02:01
@FuBu: Indirekt módszerekkel talán jobb próbálkozni. Bár nem tudni, helyzeten kívülről, kivel szemben mi válik be. Aki erősen bebetonozódott egy cégnél, azzal szemben nemigen működik, csak az, ha a főnökei elveszítik benne a bizalmukat. De szerintem ez is kivitelezhető, végül is semmi sem lehetetlen.Nem szabad a gazemberek érdekeit védeni, azokat ki kell lökni, ahonnan csak lehet. Legalábbis meg kell próbálni. A pszichopatát hiába dobod vissza kenyérrel.
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..