Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kotasz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USDJPY sell limitet a potenciális duplaalj miatt törlöm.GG..
kotasz 2009.09.03 10:50:42
@cezy:

Üdvözöllek,

nekem az összes Jen párom short pozicióban van. Még szerintem korai a long belépő, a divergenciát nézd meg RSI,CCI, 14-es periódusnál is.Ha meggyőzted magad akkor amen.
kotasz 2009.09.03 21:49:54
@abunba:

Itt is találkozunk? Én változatlanul azt gondolom még nincs itt az idő.Most IziFx-nek kéne egy kis fundát magyarázatként adni részvény piac korrekciózik pénzek Jen-be átcsoportosít stb.A MACD-nek mélyebbről kéne megindulnia,az RSI 30 környékén pattog,a CCI-t várom nálam először az szokott jelzést adni,utána RSI,legvégén a MACD,majd egyszer megpróbálom valahogy tömören leírni hogy érthető legyen,mert ha most elkezdeném leírni kb.:1hétig csak írhatnék megállás nélkül. A CCI (14)-nél figyeld meg a +200;-200; szintek fölé-alá zárásait szerintem innen próbálj meg elindulni.
üdvözlettel:kotasz
kotasz 2009.09.04 21:00:01
@abunba:

Hű ez most rosszul esett!
Kb:1 órát gépeltem és tova szállt az éterben. Pedig olyan szépeket írtam!
Majd a hétvégén újra neki esek.
A CCI+200,-200 vagy felett-alatt a jelenlegi trendet erősíti de nem az a lényege.Longnál +100-+200 vagy felette új csúcsokat építsen a +200 felett erős trend van aztán hirtelen az ellentétes irányban -200 épít egy völgyet.Én innen szoktam figyelni,mert ez számomra egy erős támasz.Általában innen már alacsonyabb csúcsok szoktak jönni majd elkezd az ellenkező irányba mély völgyeket építeni.Az RSI később kezd csökkenni de nem mindig éri el az extrém tartományt.Az RSI csak követi a CCI-t.Szerintem figyelgesd mert elég egzakt indikátor, valakinek bejön valakinek nem.Nekem is vannak olyan indikátorok amelyeket nem tudok értelmezni-használni mások meg esküsznek rá.
Jó hétvégét mindenkinek!
Itt tehetitek fel a metatraderrel kapcsolatos kérdéseket.GG..
kotasz 2009.09.03 21:11:38
@abunba:

Szívesen, majd holnap rákérdezek az egyik ismerősőm szokott nekem is segíteni.Engem lebeszéltek a Vistáról sok a probléma vele a profik nem szeretik, így egy kis rábeszélésre maradtam az XP-nél azt már ismerem valamelyest.Még a fejembe jutott valami, lehet hogy a képfelbontást kellene beállítani a monitorodhoz ? 1690x680 valami ilyesmi értékek vannak megadva.na pá.
kotasz 2009.09.03 11:01:35
@abunba:

Üdvözlet,

Nálam pont fordítva van régebben valamit csináltam a felső menü sorban azóta az alapbeállításom az utolsó devizapár teljesképernyőn. Szerintem a nézet-státusz-testreszabásnál-teljes képernyő,vagy ilyesmi.Szerintem most nem segítettem, na mindegy.
Hogy ne mindíg csak a tradelésről szóljon ez a blog ...(ja és ezt is Csatornás kérésére nyitottam ;-) )GG..
kotasz 2009.09.01 11:06:22
Az első mise

A fiatal pap nagyon izgult az első miséje előtt a püspök észrevette, azt tanácsolta neki - mielőtt megkezdi a misét - tegyen egy kis vodkát a vizespohárba, hogy megnyugodjon.
Nagyon jól sikerült az első mise, de amikor hazaért egy levelet talált a püspöktől:

Kedves fiam!
Gratulálok misédhez és örülök hogy megfogadtad tanácsomat, van azonban néhány megjegyzésem:

- Abból a pohárból kis kortyokat kell inni, nem egyszerre felhajtani.
- Abba a vizespohárba nem teszünk se jégkockát, se citromszeletet.
Ja, és azt mondtam, hogy tegyél egy kis vodkát a vizbe és nem fordítva.
- A bibliát nem használjuk pohártartónak.
- 10 parancsolat van és nem 12.
- 12 apostol van és nem 10.
- Amikor a keresztről beszélsz - nem mondhatod " Az a nagy T az oltáron."
- Amikor Jézusról beszélsz - nem mondhatod " A fiú és bandája."
- Dávid egy parittyával és egy kővel győzte le Góliátot- nem robbantotta szét a seggét.
- Júdást nem hívhatod köcsögnek.
- Az Atya, Fiú, Szentlélek - nem az " öreg, a srác és a szellem."
- Nem szép a Pápát " Keresztpapának hívni."
- A fáraó száműzte a zsidókat - nem küldte őket a picsába.
- Mária Magdolna bűnös volt, de nem kurva.
- Az ötlet, hogy kérted a hívőket, hogy tapsoljanak jó volt, viszont túloztál, amikor megkérted őket, táncoljanak a szamba ritmusára és Daniella nővért sztriptízre hívtad.
- A szentelt vizet áldásra használjuk, nem arra hogy a tarkód lehűtsd vele.
- Keresztelő Jánost nem a lábáztatók avatták szentté.
- Az a kis ház nem budi, hanem gyóntatószék.
- Aki a kereszten van az Jézus - nem Che Guevara.
- Krisztussal a keresztet vitették - nem akart a hegyre költözni.
- A padban mocorgóknak nem kell mondanod, hogy óvszert használjanak.
- A hívők adománya nem piti aprópénz.
- A közös-ülés jelentése nem dugás, hanem ÁHITAT.
- A harang valóban nem szép hangú, de nem is repedt fazékra emlékeztet.
- Az ostya gyártója nem harácsoló vállalkozó, hanem PÉK.
- A frigyszekrényre ne mondd, hogy bárszekrény.
- Amikor a bűnösök meghalnak, pokolba mennek, nem az anyjukba.
- Mindig legyen rajtad alsógatya, pláne ha a csuháddal legyezed magad.
- A ministránsokat ne ölelgesd, Ők az én kedveseim.
- A zsinat nem a vén buzik gyűlése.
- Emlékeztetlek, hogy a mise kb. egy óráig tart és nem 2x45 perces, illetve aki melletted ült és piros-szoknyás transzvesztitának hívtad - én voltam.
Hát ezenkívül minden rendben volt.
Áldásom Rád.
kotasz 2009.09.01 11:16:29
@GabiGabi:

Lehet a sünnel is helyettesíteni, Kohnt és Grünt meg Réz...es Zsigára illetve Szto..a Aladárra csak az a baj,hogy szegény sünt megeszik. Akkor cseréljük ki tengeri sünre azt lehet még nem ismerik.
Devizakereskedés Kezdők topicja 2009.08.05 10:27:00
Kérésre nyitottam egy ilyen topicot. Itt bármilyen alapkérdést fel lehet tenni, még olyat is, amit esetleg máshol nem mersz.GGui: most előrehoztam ezt a topicot, hogy ne kelljen keresgélni a kérdésekhez.  ..
kotasz 2009.06.24 19:27:06
@GabiGabi: Egy kicsit megkésve,backtesztelni az általad leírt stratégiát hogy lehet a (gyakorlást leszámítva)? a másik kérdésem: a múltkori kereskedési szisztémád amit grafikusan szemléltettél hogyan folytatod? én arra gondoltam a csúcsokat-völgyeket összekötöm ha beszűkül kialakul egy szimmetrikus háromszög vagy ék,zászló,majd a támasz-ellenállás fel-alázárásánál nyitok. a másik érdekes tapasztalat hogy ha látok egy képet pl: Izi Fx vagy a te kereskedésedről teljesen érthetőnek érzem,viszont amikor a chartot figyelem sokszor elbizonytalanodom.ilyen gondolatok játszódnak le a fejemben:melyik csúcs jelentősebb,vagy az előző völgy ami alázár az korrekció vagy már a csökkenő trend része. Köszönettel.
kotasz 2009.08.14 19:30:45
@Laller1: Ha még további játékpénztől szeretnél megszabadulni nyugodtan állítgasd a price box-ot. A funkció lényege előre beállíthatsz egy ablakot bármelyik párnál,bármilyen időtávon, majd feltehetsz rá x összeget. Ha az árfolyam x időn belül metszi a négyzetet akkor megnyered a feltett összeg x szeresét.Te végül is az OANDA ellen játszol.Ez szerintem szerencsjáték. Ne erre pazarold az időt!!! Üdvözlettel:KOTASZ.
kotasz 2009.08.03 02:36:08
@forexmbs: Tisztelt blogtárs !
Elnézést, hogy én is beszállok de a felvetéseid igen elgondolkodtatóak. Első nekifutásra megnéztem a CHFJPY párnál mi lehet a megoldás ha GG szemszögéből nézem.
Természetesen most a saját véleményem írom le lehet hogy ez is hibás felvetés.
Naposon korrekciózik az árfolyam mintha fej-vállak kezdene kialakulni,de a trend még csökkenő. A 4 órás trend csökkenő csúcsok: 91.360,89.920,89.240. A 88.650-nél kialakul egy újabb csúcs akkor még nagyobb lehet az esélye hogy továbbra is csökkenő marad a 4 órás trend.Az általad leírt verziót én úgy tudom elképzelni ha a 4 órás trendben egy sima nyakvonal fölé zárással kereskedem le ami egy másik stratégia.A beszálló:2009.07.15.04.00. Zárás:2009.07.20.Fibo 200%.minusz spread,vagy követő stoppal,amelyik szimpatikusabb. Köszönöm hogy végig olvastátok további jó gyakorlást mindenkinek.kotasz.
Tudom, hogy ez teljesen off, de valahol ki kell adnom a dühömet. A Debrecen ma este játszik Svédországban BL meccset. Az első meccsen itthon 2:0-ra győzött, tehát igy van esélye a továbbjutásra.  Érdekesség, hogy mindkét csapat szine a piros-fehér, tehát van piros és fehér…..
Sajnos a mai bejegyzésem technikai és egyéb okok miatt csak nagyon rövid lesz. 2 párt mutatok meg, az EurUsd-ot és a GbpUsd-t.   A képen láthatóak a kijelölt régiók (a két alsó long szint, míg a felső short)! A középső zónánál én jelet keresnék, míg a két…..
kotasz 2009.06.26 13:37:11
@Izi Fx: üdvözlök mindenkit ezen a szép trópusi esős napon.úgy érzem magam mintha délkelet ázsiában élnék magas páratartalom,naponta 4-6 óra eső.a kérdésem a témához GBPUSD ellenállás 1.6200 környékén az áttörésnél miképp cselekedsz?a bejelölt támasz letörésnél ha bekövetkezik milyen jel szerint lépsz piacra?
 Sziasztok! Biztosan bennetek is felmerült a gondolat, hogy néha úgy érzitek, mintha mindennap más arcát mutatná a piac, amint megtanulunk egy mozgási mintát egy piaci környezetben és egy ehhez kapcsolódó kereskedési stratégiát, a piac képes és produkál egy olyan mintát,…..
kotasz 2009.06.24 18:59:09
@Sz_Balázs: T.Balázs ha kérhetném(nénk) néhány gyakorlati példát,ha van rá időd.
mostanság az EurUsd 15m van szerintem irány keresés alias range.még demo verziót figyelem.sokszor előfordul velem hogy addig hezitálok a beszállóval mire az ár már elindult a jó irányba,utána meg elvesztem a fonalat és össze-vissza kötök.
köszi.