Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gluteus Maximus

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Síntisztító a Bartókon 2012.11.16 14:34:11
Egy szál atlétában, egy alsógatyában vödörrel négykézláb mossa a villamos sineket a fickó a Bartókon. Leírtam, mret nem hiszem el. EZ VAN!! ..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
Gluteus Maximus 2012.11.16 21:42:59
Sok politikust hoznak izgalomba a különféle internetes hozzászólások, amik korábban elsősorban fórumokban, néhány éve inkább blogokon születnek. Egy-egy ilyen megnyilvánulás aligha bír túl nagy jelentőséggel, egyes közszereplők mégis hajlamosak jelentős energiákat fordítani…..
Gluteus Maximus 2012.11.12 07:39:12
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
Gluteus Maximus 2012.10.29 15:41:07
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Gluteus Maximus 2012.10.27 14:34:08
Gluteus Maximus 2012.10.27 14:47:40
@Ringlósztár: Az úgy megy, hogy az egyik hülye osztogat a másiknak. Könyékig turkálnak az ország vászontarisznyájában, ideje lenne, hogy Bendegúz felpofoztassa őket a bakterre...
Gluteus Maximus 2012.10.27 18:52:49
@AnnaKarenina: Ha a választ eltáncolta volna, beszélhetnénk kultúráról, de itt egy részeg pöcs hadovált összevissza.
Blohin mester agyfaszt kapott, Kassai kettőt hibázott, a végeredmény jó lett. Kassaié az Eb bíróhibája. Körbenéztünk, mit mondanak a drukkerek a twitteren, szerte Európában.  Kassai ténykedése nemcsak a laikusokat, de a játékvezetői szakmát is keményen felkavarta. Andy…..
Manapság is találkozni néha a villamosvágányokon fura, faburkolatú járművekkel, melyek villamosokat, alkatrészeket, néha teherkocsikat vontatnak. Ezek már csak "belszolgálati" célokat szolgálnak, a BKV saját szállításait végzik. De 1996-ig, amíg határozattal beszüntették a BKV vágányhálózatának…..
Gluteus Maximus 2012.06.03 09:57:12
@Quattroman: Pozsonyi és Anonymus, vagy Pállfy sarok lehet az...
Mandiner blog Megyek tüntetni! 2012.03.31 14:14:00
  2006-ban elvártam a liberális barátaimtól, hogy jöjjenek ki velem a Kossuth térre az őszödi beszéd után. Elvártam, de nem jöttek. Néhányan elítélték ugyan Gyurcsányt, de nem jöttek. Most magamtól és a 2006-ban velem együtt tiltakozó emberektől várom el, hogy…..
Sajna, a múlt hét kimaradt, mert OTKÁ-ra kellett hajtani, és az döglesztő. E héten tovább illusztráljuk, mi az, amit a JOBBIK magyar kultúrának tart: mi is lehetne autentikusabb forrás ehhez, mint a http://www.jobbik.net? Na ugye... Szögezzük le: idézgetésünk nem öncélú, nem…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Gluteus Maximus 2012.02.07 15:46:23
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Gluteus Maximus 2012.02.04 07:25:15
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
Gluteus Maximus 2012.01.06 11:31:22
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
Gluteus Maximus 2011.12.29 07:56:23
@Trombi: Szaniszó minden épeszű embert zavar, aki komolyan veszi. Én Stand Up-nak fogom fel és rettenetesen jól szórakozom...
Nézze meg a hátsó rendszámtáblát, lehet, hogy rossz matrica van rajta. Kétszázezer van belőlük. Aki nem figyel eléggé, keményen ráfizethet...
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Gluteus Maximus 2011.11.14 19:54:35
@zooDoo: Jól elkaptad a lényeget... :-(
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
Gluteus Maximus 2011.11.12 13:40:03
A cikkírót zavarja a hőerőművekből áradó szenny. A meleg víz, a fűtés nem. Biztos sok tapasztalattal rendelkezik a kogenerációs erőművekről, azok káros anyag kibocsátásáról. Csak pár szóban. Például a budapesti erőművek látják el a főváros 60% -át, emissziójukat folyamatosan mérik, dokumentálják, a Főtáv saját fűtőművei adhatnak olyan 10% -ot, amik ugyan csak regisztrálhatóak, a maradék 30%-ot viszont senki nem ellenőrzi. Ott fűthetnek olajos ronggyal, gumicsizmával, csőszkalappal stb... Az erőművek 1380 MWth beépített hőteljesítményét mennyi szélturbinával lehetne kiváltani? A hogyant már nem kérdezem... A híres londoni ködöt az szenes, egyedi fűtésű lakások generálták mert a koromszemcséken ült ki a pára. Áttértek a gázra, távfűtésre és ma már hallani sem lehet róla. A budapesti erőművek is gáztüzelésűek, a gáz széndioxiddá és vízzé ég el a gázturbinákban, melyek 600°C -os kilépő füstgázával gőzt, és meleg vizet állítanak elő. A gázturbinák generátorokat forgatnak, a gőz turbinákat hajt, tehát ez egy kettő az egyben technológia, nem lehet elmaradottnak mondani. Arról meg, hogy miért ilyen drága a távfűtés a FŐTÁV-ot kell megkérdezni, hogy viszonteladó létére miért dolgozik 32%-os árréssel. Még valami csak adalékként. Az erőművek hatósági áron drágábban veszik a gázt, mint ahogy hatósági áron a hőt el tudják adni, hála gondoskodó kormányunk rendelkezéseinek, tehát ez az üzletág veszteséges a számukra... Tehát éljen a szél! Már amikor fúj...
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
Gluteus Maximus 2011.11.04 10:57:16
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Gluteus Maximus 2011.10.31 19:30:35
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Szervusz Winkli! Megjött a sperr is, a jövő héten fogom elhozni. A jövő hét végére, esetleg az az után következő hét elejére szerintem újból annyi kalandot átélünk majd, hogy megint írok neked egy posztot. :) Sabc a grafomán autószerelő ..