Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zabkeksz (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Heves megyében 1531 szavazattal az európai parlamenti választás 5. helyezettje lett, országosan pedig 2,6 %-ot ért el a Lehet Más a Politika és Humanista Párt közös listája. Egerben az LMP+HP 2,5 %-ot ért el, Ivádon 15,56%-ot, míg a megye északi részében található Balaton…..
Ma délután 12:00 kezdettel új rendszerkomponenst élesítünk a Fórumokon. Ez az első lépése annak a sorozatnak, mely a korszerűbb rendszerháttér megteremtése felé mutat. A komponensek beállításait csak az éles rendszeren tudjuk véglegesíteni, így az elkövetkező napokban…..
Mi vezetett a Jobbik előretöréséhez és ilyen arányú megerősödéséhez? Kikből áll a Jobbik tábora? Kit terhel a felelősség (ha van ilyen ember) és mi a teendője most? A 2006-os parlamenti választásokon a Jobbik 2 százaléknál egy picivel többet ért el a MIÉP-el közös…..
Mi történt a szabad demokraták szövetségével? Mi lett azzal a rendszerváltó párttal, amelyik 1990-ben a négyigenes népszavazást még magabiztosan megnyerte, majd az akkori parlamenti választások során alig pár ezer szavazattal maradt alul a naftalinszagú MDF-fel szemben.…..
zabkeksz (törölt) 2009.06.09 19:56:13
xx:xx: Baszot nagy party, foljtajuk22:25 Iszonyatosan nagy parti kezdődött, mindenki picsarészeg, folyamatos az ünneplés. Így iszik a magyar, ha szavaz. (És ha nyer.)22:15 Permanens ünneplés a Corvintetőn. Az LMP-s szónokok az ujjongástól nem tudják elmondani a beszédeiket. Ezalatt a…..
Komoly fejtörést okozott a múlt hét utolsó munkanapján reggel az MSZP újbudai prominenseinek a belpol.hu szégyenlistája. Különösen érdekes ez azért, mert egy nappal korábban újabb feljelentés született a Lágymányosi-öböl ügyben. Az önkormányzat hosszú folyosóin titkos…..
zabkeksz (törölt) 2009.06.03 17:03:21
"Pécsett a Megyeri téren eddig egy park terült el, ahova a környékről bárki leugorhatott levegőzni. Játszótér is volt, ahol a gyerekek szórakozhattak. Erre most hétfőn a teret lezárták, a fákat kivágták, és építkezésbe kezdtek. Mint kiderült, az önkormányzat már…..
zabkeksz (törölt) 2009.06.01 16:50:57