Regisztráció Blogot indítok
Adatok
insula

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Gulyásdemokrácia Égővörös 2010.04.13 15:21:00
Azt nyilván külön mondani sem kell, hogy ha az LMP-nek most van egy kis esze, és nem szeretné két nappal a Parlamentbe jutás után elveszíteni minden hitelességét, akkor csuklóból utasítja vissza az MSZP legapróbb közeledési kísérletét is. Nem is annyira az az érdekes, amit ők…..
  Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós…..
Egy dologban biztosan kiegyezhetünk, az Allee gerillakampánya sokkal bénább, mint a Vaterás. Kóstoljanak bele az ünnepi légkörbe! Forrás: MetroIndex..
Szeretem Kertész életigenlő depresszióját. Nem mondom, hogy olyan akarok lenni mint Ő, én olyan akarok lenni mint Én, de pontosan ez a lényeg. Kertész pontosan olyan mint önmaga, megengedheti magának hogy önmaga lehessen, felépítette saját magát, a sorsából, igen sorsából, nem…..