Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yaneuh

177 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentem nem tűntem el és nem hagytam abba a blog írást (és a festést sem). Több project-en is dolgozom jelenleg. Az egyik kedvencem a Vérfoci, és végre sikerült lekonvertálnom egy Nurgle csapatot. (tudom, hogy kapható a GW-nél fém verzió,de mostanában próbálok egyedi csapatokat…..
Hétvégi Harcos 7-6-5 2009.03.09 16:39:00
Elnézést mindenkitől aki figyelemmel kíséri a blog-omat.Péntekre lebetegedett a kisfiam, este még úgy tűnt, hogy semmi komoly. Ezért a legnagyobb lelki nyugalommal mentem szombaton a TLK Fantasy Liga versenyére. Sajnos estére belázasodott és nem igazán sikerült pihenni éjszaka. Ez…..
Subba Szuperfejlesztés 2012.02.02 14:21:00
 Ezek ilyen nano quadrotorok (akármit is jelentsen) és tök jól néz ki, amikor csinálják az alakzatokat és állítólag ez a jövő. ..
yaneuh 2012.02.02 15:59:56
Subba Bosszú 2012.01.24 16:49:00
Roki helyre  parkoltál? Akkor rohadj meg!  ..
Subba Subba Sport: Pókemberkedés 2012.01.14 15:34:00
via josagos zumi..
Subba Nem dohányzó bulik 2012.01.08 13:43:31
A héten már élesben is kipróbálhattuk milyen az, amikor tényleg csak néhány vad dohányzik a szórakozóhelyeken, és a kocsmákban. Mindenkinek bejön?..
2perc Csodás eszpresszó 2011.12.24 17:21:00
2perc.blog.hu..
yaneuh 2011.12.24 19:43:30
Elő-karácsonyi ajándékként az okostelefonok tulajdonosainak mutatnék egy érdeklődésre számot tartható játékot. Az Android Marketen lehet fellelni az ingyenes programok között a Templar Assault névre hallgató (finoman fogalmazva) "remake"-et. Az ellenfelek kicsit nerfelve…..
yaneuh 2011.12.21 21:28:14
Bazdmeg, elképesztő a figura!!   ..
yaneuh 2011.12.13 18:09:41
666E

A samplerek is velocity (leütés) érzékenyek, ő most itt ebben az esetben nyilván nem azt akarja megmutatni milyen művészien játszik, hanem azt, hogy kurva gyorsan már létező zenéket egy db sampleren után tud játszani, ami igenis nagy teljesítmény. Gratulálok a teljesítményedhez, hogy spontán le tudsz nyomni x gombot 5 mp alatt (bocs hogy nem számoltam meg) de, egyrészt ő pontosan azokat a gombokat nyomta amiket akart, és abban a sorrendben. A zongorás példád meg ott nem állja meg a helyét, mert minden zongora virtuóznak be lehetne szólni, hogy tessék gitározd el a boci boci tarkát. dehát dehát dehát... Jó, biztos fül után szép lassan összerakja, de akik ennyire el vannak mélyülve a modern zenében mint ez a srác, az biztos ugyanúgy foglalkozik zene elmélettel és biztos ugyanúgy hallja a különbséget egy C és D közt, tehát ő is le tudná pötyögni a fent említett süss fel napot is.

Utálom ezt az elvakult védelmezését a régi hangszereknek, és stílusoknak. Ezeknek is megvan a helyük, és idejük, de ha valaki újítani mer, azt miért kell támadni? Legtöbb producer tanul zeneelméletet, fiatal korában tanult hangszeren játszani, általában jól is tud bánni vele, csak mer haladni a korral, és új dolgot kipróbálni. Bármilyen hihetetlen, egy ilyen zene írásához is legalább olyan fül kell mint egy rock vagy pop számhoz. Csak másra kell figyelni.

Az meg hogy a háttérből a zenével befolyásolják az agyunkat az lol. Senki se kényszerít hogy dubstepet vagy bangó margitot hallgass, van jazzy meg classic rádió is. Youtubon bármit megkereshetsz amit csak akarsz. Virágzik az ambient és a chill-out zene is. Az hogy most ez a divat egy más kérdés, de senki soha nem kötelez hogy kövesd a divatot. Az meg hogy valaki már forgatott erről egy összeesküvés elméletes filmet, ismét nem bizonyít semmit.

Nem mellesleg, a 20-30as években már kezdődött az elektronikus zene kialakulni.

Az ember mindig újra és szokatlanra vágyik, ettől haladunk előre, ami nem tetszik, ne hallgasd, de ne gyűlöld, inkább próbáld meg megérteni.
Fanka a tegnapi Steve Jobsos posztjával sem lett népszerűbb, sőt:Odór ImreSzarházy Fankadeli az évek során egyre lejjebb és lejjebb kerül mondhatni egy anyabaszó senki....mert megette már az élet és a "karrierje" meg a kukába landolt ... most is bebizonyítja hogy egy…..
 Na tehát Csipi.(09 07) Pont olyan időben érkezett mikor én dolgoztam, szerencsére Anették fel ajánlották hogy elmennek érte a reptérre, és áthozták a Cornerbe, ahol hagytam neki egy kulcsot. Én nekem ez volt a harmadik napom az Osirisban, és ezt a napot egyáltalán nem…..
 08 29. Egy Judgement Sunday után vagyok, nem tudok aludni. Lakásban internet sincs, így nem tudom azzal se lefoglalni magam. Elkezdek filmet nézni. Előszőr a 'The Haunted world of el Superbeasto'-t ami egy nagyon beteg rajz film, nem is tudom hogy ajánljam e egyáltalán. Aztán…..
Most jöhetnék azzal az olcsó kifogással, hogy dolgoztam, nem törtékik sose semmi, de azért ezzel picit hazudnék, elég sok minden történik munkán belül és azon kívül is. És most az elkövetkezendő 2-3 hét elég sűrű lesz, tele jobbnál jobb programokkal, ezért elötte írok egy…..
Megrögzött South Park rajongóként szeretnék most Kaliforniában lakni. Csak erre a hétre, nem többre. A kultikus sorozatot 1997 augusztusa óta sugárzó Comedy Central ugyanis alig kevesebb, mint 1400 négyzetméteren négy napra felépítette a South Park központi helyszíneinek…..
2011 júl 21. Reggel 06.15. Hazajöttem munkából, nem tudok még aludni, elkezdem írni blogot, ok, betöltöm hogy mikor írtam utoljára. Úúúúúristen, júl 7 volt az utolsó nap amit írtam. Azóta se jegyzet, se bejegyzés nem készült, és eltelt 2 hét. Nem szép dolog tőllem. Ez…..
 Na, most picit elcsúsztam a blog írással, elfelejtettem minden nap lejegyezni hogy mi történt aznap, meg kezd picit beállni a mindennapi rutin is, és nem minden nap csinálunk valami érdekeset. Szóval ez most lehet hogy szedett-vedettebb poszt lesz.  Első, és legfontosabb…..
06 28 Ez a nap nyugisan kezdődött, de hamar felpörgött, ismét egy Eivissában rohangászós, ügyintézős nap kerekedett belőlle, szórtuk a Cvket Playa den Bossán, próbáltunk kontaktokat építeni. Este Sára hívott, hogy lévén itt van az anyja, és neki a barátnője, nem akarok e…..
... (06 18) San Antonio-i kikötőbe, ahol Sára már várt minket. Robogóval felvezet minket újdonsült otthonunkba, párszor ő is eltéved persze, ami nem csoda, szerintem az összes utca egyforma. Házinénivel lebeszéljük dolgokat, első részletet könnyes szemmel kezébe adjuk, majd Dani…..
Csütörtök hajnali 3 óra. Picit feszülten várok, mert az éfjeles indulás elhúzódott, de ennyi baj legyen. 3 után picivel Maxim befut a vörös peugeotjával, kis tetris, hát mit ne mondjak, a kocsit úgy megtömtük, úgy néztünk ki mint egy menekült tábor előfutára.   …..
Igazából csak ki akartam próbálni hogy tudom e még a jelszavamat, igen, tudom, valszeg nemsokára elkezdem újra írogatni. Addig egy kis zene.   Promo Mix 2011 May by Andrew_Dyer on Mixcloud ..