Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valacki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog!   11 éves lányomat március 16-án műtötték, kivették a manduláját. A műtét rendben zajlott, a doktor úr, aki végezte, nagyon kedves volt és nagyon aranyos, nyugtatgatott a beavatkozás előtt, őszintén biztos az agyára mentem, de komolyan aggódtam. Szóval…..
Szerdán rendőrileg betiltották a kerékpározást a budapesti belvárosban. Az Est 1926 április 8-án csütörtökön adott hírt a nagy zavart okozó hatósági szigorításról. A főváros egy akkor harmincéves rendeletet melegített fel, hogy javítson a baleseti statisztikákon. 1926-ban…..
valacki 2011.03.15 13:32:20
Szép napot kívánok! Pénteken reggel megpróbáltam munkába menni, de nem sikerült, ezért most ki akarnak rúgni, de egy fegyelmi az minimum garantált, majd hétfőn kiderül. Ahol dolgozok, szerződéses buszjárat viszi a dolgozókat. Azaz csak vinné, ugyanis pont ebből lett problémám…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..