Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fotósh

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajánlanám olvasásra Chris Anderson (a híres long tail írója) legújabb, Free című könyvét, ha éppen nem lenne irónikus módon éppen elérhetetlen Magyarországról. Elég szép kis fricska ez a könyv elolvasása után, melyben központi üzenet, hogy a digitális tartalmak védelmének…..
Miklós szerint igen. Többfajta játékszoftvert árulnak a kisebb és nagyobb boltok, "Games for Windows Live" címkével, úgy, hogy a terméken sehol sem szerepel magyarul az a figyelmeztetés, hogy a Live szolgáltatás Magyarországról nem érhető el. Miklós szerint ez így nincs…..
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
Fotósh 2009.06.01 12:22:09
@El Topo (Sgt. Elias): Nem is tudom melyik filmben hallottam, hogy "az ideológia a pálya szélén állók luxusa".
Fotósh 2009.06.01 12:26:23
@El Topo (Sgt. Elias): Erre írtam: " akinek egy deka esze van, az mind bizonytalan. Azok a kurva határozottak, akiknek aztán egy szem sütnivalójuk nincs. Azoknak meg aztán egy pillanatnyi kétségük sincs."
 Mostanában nagyon sokat járunk könyvtárba a gyerekeimmel (tudjátok, gazdasági válság van!), ahol aztán mindig rá kell döbbennem, mennyi borzalmas gyerekkönyv van forgalomban. Az alapmesék (Piroska és a farkas, Hófehérke, Csipkerózsika, stb.) számtalan változata látott már…..