Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aruna

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Aruna 2009.06.19 13:55:51
@Unbiased: egyetértek, ízléstelen és felháborító. S mivel mindkét szobor halottaknak állít emléket meggyalázza a holtak emlékét, nem jobb, mintha vörös festékkel öntötték volna le bármelyik szobrot.
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
Aruna 2009.06.02 20:30:54
@Tyrannosaurus Text: igazad van, a Kádár-rendszerben erről teljes kuss volt. Az SZDSZ hozta ezt be a közbeszédbe. S lám: most meg vannak lepődve? Egyenes következménye a működésüknek, hogy a Jobbik itt tart... Róluk általánosan elterjedt egy átlagember számára: a drogosokat támogatják és a homokosokat... Ja, és nem utolsósorban a cigányokat, s évek óta olyan álságos dumát nyomnak hozzá, hogy látszik: egy db szdsz-s sem él a cigányokat által fenyegetett elöregedő falvakban...