Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iron Centurio

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a szokás hatalmából kitörve, nem Marvel Inc. alkotta történettel jelentkezem. Habár, ezt talán meg is lehetne kérdőjelezni. Bemutatom nektek, az Image Comics egyik legismertebb karakterét, Spawn-t. Spawn, még a Marvel bronzkorában készült. Stan Lee alkotta meg, ám nem pont úgy,…..
Tegnap megtudtam, hogy egy fórumon, amelyen fent vagyok, nem egy tag novella, vers, és történetíró.Más oldalakon Staff tagok, és már sikereket is elértek a hobby-ban Ledöbbenve hallgattam, és arra az elkövetkeztetésre jutottam, hogy én is írok egy novellát. Vagy affélét. Ez az…..
  Van néhány ismerősöm, ki már rendelkezik saját bloggal. Esetleg szerkesztője egynek, vagy fejlesztője. Az Internet percről, percre több és több embert hálóz be. Jó, ez? Vagy rossz? Mindenki döntse el maga. Annyi szent, hogy engem már az ujja köré csavart. De nem vagyok…..
Sziasztok! Sajnos kisebb komplikáció lépett fel, ami novemberig nem oldódik meg a magánéletemben. Így a heti képregény elemzés sajnos elmarad, helyette lesz más, ami igaz, szintén a Marvel világával lesz kapcsolatos. Sajnálom, hogy ez a típusú irományom, mindössze kétszer lépett…..
The Punisher – Naked KillForgatókönyv/Script: Jonathan MayberryRajzolta/Inks: Laurence CampbellSzínvilág/Colors: Lee LoughridgeSzerkesztő/Editor: Axel AlonsoPunisher személyisége bájos…Egyből amint megnyitjuk a képregényt bele is csap a közepébe. Népirtás, könyörgés…..
Half Pécs Squad Pókember 2009.06.02 16:47:00
Sziasztok!Először is köszöntenék mindenkit. Jómagam egy új blogíró lennék, ki a képregényes világot fogja becsempészni nektek. Szóval készüljetek!…ahmmm, még kezdő vagyok blogolásban, szóval úgy jöjjenek a kritikák, ha jönnek :)Akkor bele is vágnék. Most nem…..
Az Úr 2009. évében végre megérkezett a mozik vásznára a film ,mely végre lerántja a leplet a Vatikánról, s olyan összeesküvésre mutat rá, mely igaz nem mérhető elődje (vagy utódja) léptékeihez, de mondanivalójában éppúgy elgondolkodtató, mint Dan Brown másik bestsellere.…..