Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sistvan

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
”Ő azt mondta, hogy csak játszottak, nem is szereti és azonnal szakít vele. Meggyőzött. Adtam neki még egy esélyt” - A lány véletlenül megtalálja pasija intim levelezését, amit egy másik lánnyal folytatott. Először megadja neki az esélyt, hogy visszavonulót fújjon,…..
sistvan 2010.07.23 22:37:32
@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Jól látod, voltam már szerelmes, de VELE tudtam neg, ismertem meg, hogy igazából mi is az! Igaz az, hogy szeretni is tudni kell! Bizonyára meglepődsz, én 60, ő 49 éves lesz! Az elején azt írtam, hogy barom voltam amikor megnéztem az sms-eit. Most már tudom mit kellett volna tennem, életem legfontosabb döntését hibáztam el! Most vezekelek, ez a fájdalom ismeretlen volt számomra eddig. Megtaláltam, és 1 év múlva elveszítettem! Talán megérem még azt, hogy kiheverem. Kösz, hogy elolvastad.
sistvan 2010.07.23 22:52:13
@Piszok Alfréd: Te már csináltad hármasban? Nekem absztrakt, sakkozni sem lehet hármasban..........Én igazából szeretkezek a párommal, és az kétszemélyes ügy. Amit hárman csinálanak, na az dugás. Baszás, mint az állatok, ösztönkielégítés, ilyesmi. A szeretkezés nem erről szól, de akinek nincs hallása, az soha nem fog tudni megtanulni énekelni. A hármasról ennyit!
Most 2009. Június első napja van, 9 óra 18 perc... Pünkösd hétfő. Nagyon félek a mai naptól, a du. 5 órától. Találkozom a kedvesemmel, és azt hiszem, el fog dőlni további életünk! Bizonyos, hogy mától másképpen fogunk élni. Én, aki eddig minden döntésemet…..