Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apcsel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
apcsel 2011.08.04 19:58:42
Ma már nem kerül sokba egy sátor, sőt akár ingyen is beszerezhető (és itt nem a "teherautóról leesés" esetére célzok, hanem arra, hogy van egy csomó külföldi, aki nem vesződik azzal, hogy hazavigye a filléres betyárbútort). Ez eléggé átalakította a hajléktalanok…..
apcsel 2009.11.26 20:33:44
@Agyalapi: Nos, nálunk pont ez volt a helyzet. A ház mögötti parkoló részen valakik a múltban padokat helyeztek ki, hogy a lakók nyári estéken kiülhessenek. Az egyikre költözött két hajléktalan úr. Szépen elvoltak olvasgattak kulturáltan. Aztán a nyár beköszöntével megjelent a kannásbor. Hőzöngés, hangoskodás, megöllektegeci, stb. Rendőrség napjában többször kint. Odajöttek a rendőrök a hajléktalanok elmentek. Elmentek a rendőrök a hajléktalanok visszajöttek. A legutolsó rendőri intézkedésnél lementem. Szó szót követett emeltebb hangnemben. Megmondtam, hogy speciális megoldást fogok választani ha nem mennek el. A két rendőr hátrább húzódva hallgatta a fenyegetőzéseimet, egy szót sem szóltak... Azóta az urak máshol táboroznak. A speciális megoldást amit ígértem, most nem írnám le.
Az ötlet nem egészen új, hiszen tavaly egy print erejéig - amit szintén dicsértünk - ellőtték már ezt a rókás poént. Mivel akkor film nem volt a kampányhoz, akár úgy is tekinthetjük, mintha akkor készült volna, és csak most került volna adásba a kissé öblítőszeres…..
apcsel 2009.07.27 11:50:10
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..