Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dkey

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My Little World 2009TAVASZICON O.O 2009.05.22 07:35:00
Május 16.-án szombaton kezdődött a tavszicon, és az a hatalmas szerencse ért, hogy anyám megdobott némi anyagi juttatással + bnőmet Timit is elengedték és így elmehettem rá. XD Már a mi vonatállomásunkon is voltak beöltözöttek egy shinigami srác a Bleachből, de igazán…..
My Little World Yuhey!^^ 2009.04.17 16:36:27
Hát igen itt a bizonyítéka annak, hogy nem vagyok mániálus blogozó.  Nem rég (ápr9-én^^) megszületett unokatesóm Zsolt a kecskeméti faszagyerekXD Vlamint unokahugom is lejött bevárni a locsólkodókat. Hát igen nálunk még el az a bűzös hagyomány....jobb szerettem volna …..
Nem most nem a jól ismert karakterekről lesz szó, hanem egy kisebb gyerekes meséről, ami velm és az osztályommal történik itt a BMGésK-banXD. Minden ebben az évben kezdődött egy új osztályfőnökkel, aki már aelérte, hogy csak Tudjuk ki néven emlegessük. Szal még szeptember…..
My Little World EMO 2009.03.12 23:04:35
Nézzük csak úgy érzem magam, mint egy zombi. S ez nemcsak az éjféli kurutyolásoknak, ill. Rubint Rékának (A DÖGXD) köszönhető. Egyszerűen egy rohadt hullámvölgybe értem megint. Talán kicsit több, mint hullámvölgy...Lényegtelen majd túl leszek rajta.Milyen érzések is…..
Péntek van!....és igen a Naruto rajongók már tudják, hogyha péntek akkor MANGA!!! Jelenleg a 437. fejezetnél jár a sorozat és hát ne nézzetek ferde szemmel de ez a mai fejezet megérdemel egy bejegyzést. Istenem komolyan mondom ez a Kishimoto egy zseni...mindig megtudja lepni az embert…..
My Little World A másnap... 2009.02.14 08:30:39
Nos nézzük csak ezeréve szeretnék már írn ide.  Most végre sikerült. Már nem is emlékszem pontosan mi minden volt a tarsolyomban ennek biztos a tegnapi nap az oka. Imádok ittas embereket hazaráncigálni...de komolyan (ha nem értenétek ez irónia volt) Az agyam eltudom dobni…..
Úgy látszik nem jó, ha sokat akar a szarka, mert nem fogja bírni a szarkalány. Ez volt szerdán velem is. Nem csak a napokat kevertem össze, no meg az órákat , de totál ki voltam bukva. Csak a semmi miatt. Mégis éjfél volt, hogy ágyba kerültem (megintXD) ugyanis épp Meg Cabotot…..
My Little World KoNbanwa!^^ 2009.01.18 19:46:00
Igen...igen elkezdtem japánra járni erről asszem ezelőtt már írtam ide ezt azt. S most már tok 5hiraganat is...jaja nem nagy teljesítmény de haladás. S van néhány szó is mi megy némelyik eddig is ment de nem felvágni akarokXD Egész szombati napomat a gép előtt töltöttem és…..
My Little World Merry xmas!^^ 2008.12.28 02:12:00
Jaja bezony írhattam volna magyarul is de most nincs hangulatom hozzá. Elmúlt már karácsony, de a nagy zabálások csak nem akarnak véget érni ...hüp-hüp. ^^ Lényegtelen...viszont ,ami igazán lényeges hogy megvan az új telóm *-* SE W580i Nagyon sirály! Nekem legalábbis nagyon…..
Szellemjárás Képösszeállítás 2008.05.20 17:52:03
Dkey 2008.12.20 11:29:42
De most komolyan le fogom írni egy teljes napom hihihi! *gonoszan csillogó szemekkel bámul a képernyőre...megropogtatja az ujjait és írni kezd*...Hazudtam csak a lényeget. ^^ Na szal elmentem a japán tanfolyamra ..ami-ellenben a hastánctanfolyamommal, amit még ano űztem és ami csak is…..
My Little World Ez röhejXD 2008.12.11 21:19:35
2008. december fogalmam sincs hanyadika kb.: este 9 fele lehet (mondjuk úgyis dátumozza de mindegy). Nyakunkon a szalagavató tiszta szívás 11.-esnek lenni de gondolom a 4. évfolyam se szívleli ezt a hajcihőt. Noha azért annyiból csak jobb nekik hogy ez az utsó évük. Szombaton még…..
Ne szórakozz ZohannalŐszintén szólva hatalmas pofára esés volt ez a film és nem a röhögéstől fetrengtem. Ami azt illeti külön-külön szeretem a vígjátékot és szeretem Adam Sandlert is sőt a félnótás filmjeit is csípem mint pl: Csontdaráló, Nekem8...de ez a mostani alakítás…..
Ja pontosan baaa...!!! Beléptem hogy nem is tom miről fogok írni erre visszatáncoltam és egészen más témát kezdtem feszegetni de már mindegy egy kis meglepi magamnakXD és neked is vándor ki ide tévedsz e kietlen tájra XD Gomene! Ez itt Ikimono Gakari (Az élőlények változnakot…..
My Little World XD Ez jellemző... 2008.10.26 21:35:34
Nos márha valaki ide tévedt volna-amit valahogy nem hiszekXD - feltünhetet hogy már ezer éve nincs bejegyzésem...hát igen ez teljesen jellemző rám.^^ Amit érdemesnek tartok megemlíteni az hogy elkezdtem és a végére is értem (még csöppet se a ship még javában tart , a mangában…..
 Az Utazás a Föld középpontjába című film nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. A történet vezetés eléggé kapkodó. Túl gyorsan pörögnek az események nem igazán tudja az ember beleélni magát az "utazásba".Rövid idő alatt minél többet úgyhogy még le…..
My Little World Miért?... 2008.09.04 15:21:51
Miért? Miért? Miért van az hogy mindannyiszor mihelyt egy cél, egy álom megvalósításának útjára lépek...visszarettenek.Biztos jó ötlet? Biztosan ezt akarom? Hasznomra válik majd? Egyáltalán szeretném, képes lennék ezt csinálni?Ehhez hasonló kérdések kergetik egymást ...és…..
Bezony, bezony már tavaly elterveztem, hogy készítek egy tolltartót saját szakállamra. (Némi segítség igénybe vételével persze^^) S hát úgy esett a dolog hogy hamarosan elkészül. A designe kicsit változott azóta így a death bunny-s smile-s fótot felváltotta a skót kockás…..
My Little World Ez is letudva 2008.08.25 19:55:22
Mint gondolom páran tudjátok...illetve sokan nem, mint ahogy még tegnap nekem sem volt az eszemben. Lajos névnap van. Milyen jó annak ,akinek a családjában két ilyen nevezetű egyén is vanXD. A fatherom, aki a második gyerekkorába/ vagy inkább kamaszkorába lépett és a tesóm, aki mint…..
My Little World Egy kis haladás 2008.08.25 13:36:43
Ma reggel elhúztam megvenni a tollakat cerkákat és egyéb nélkülözhetetlen cuccokat az oly régóta várt ...iskolába (ez biz irónia volt). S nagy megdöbbenés volt látni az anime és manga feliratot viselő füzeteket, amiken egy-egy rajzolt anime figura volt látható illetve…..
 2008.08.23....A meccs után elkóvályogtunk a Gang vagy Geng nevezetű pityokázó helyre (pubba) s viszonylag jól elvolt a kis társaság (6). A haza út volt igazán jópofa ugyanis szakadó esőben, mezítláb másszkáltunk hajnalban az utcákon a legnagyobb pocsojákat keresve.…..
Üdv ismét!Eleinte azt hittem könnyű lesz blogot szerkezteni. Hisz annyi embernek sikerül...azt gondoltam nekem vajon miért is ne menne. De rá kellett jönnöm hogy ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Most mégis újra megpróbálom hátha sikerül. Bár ha belegondolok hogy…..