Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szvbrk

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
Bréking: nincs több napijegy a Heineken Balaton Sound pénteki napjára. Valójában már szombaton elfogytak, de ha egy mondatban írjuk le, akkor senki nem fogja tudni, hogy szombaton fogytak el a pénteki jegyek, vagy már pénteken fogytak el a szombatiak. Lehet, hogy így se. A fogyás oka…..
What the flying fuck... Tehát ha jól értem, az alapszitu a következő: a kilencvenes évek legjobb amerikai filmjét (Bad Liutenant), amelyet nem mellékesen a legnagyobb élő amerikai rendező jegyzett (Abel Ferrara), egy másik zseni, a Werner Herzog megrimékeli, illetve egy új helyszínen,…..
A várbéli Igazság menete néven ismert megmozdulással kapcsolatban a Magyar Gárda kifejtette, hogy a mozgalom nem fogadja el, ha bárkit is alapvető jogaiban, így a szólás és véleménynyilvánítás szabadságában korlátoznak. Ezért ellenzi azt is, hogy "bármely történelmi…..
szvbrk 2009.04.28 18:15:39
Nos, rendben elindultak a kisalkalmazások az iWiW-en. Úgyhogy mostantól mindenki láthatja, hogy az elmúlt hónapokban milyen játékszereken dolgoztak a külsős fejlesztők. Kezdésnek kilenc témában összesen 23 kisalkalmazással lehet játszani ma reggeltől. Aztán folyamatosan élesednek…..
Na nam igazit, csak életnagyságú modellt, vagy kelléket, amit a Battlestar Galactica forgatása alatt használtak. Két darabra lehet majd ismét licitálni, az egyik egy Viper (első kép), a másik egy Raptor, és tessék elképzelni, az első körben nem keltek el. A Viperre 21 000 dolláros,…..
Geekblog Az őslakó 2009.04.08 08:08:00
Egy 14 ezer éves átlagember: Jerome Bixby aprópénzből készült szoba-sci-fije egy felfoghatatlanul epikus történetet zsúfol be egyetlen lakásba – úgy, hogy szemünk-szánk eláll tőle.Pofátlan túlzásokba esve sem mondhatnánk, hogy el vagyunk kényeztetve a jó sci-fikkel az…..
Röviddel a múzsa vizitációját követően odafordultam a négyeshatoson a szintén fesztiváli élményeit emésztgető, kedves leányhoz, hogy megkérdezzem, mit szól a címben szereplő kis szójátékhoz. Az arcán hirtelen átfutó, jeges döbbenet biztosított afelől, hogy Laár András…..
Holnap startol a Titanic, a Geekz szokás szerint idén is ott lesz a fedélzeten. Az már biztos, hogy nem fogjuk mind az 56 filmet megnézni, de felsoroljuk azt a 16-ot, ami a katalógus alapján érdekesebbnek és a profilunkba vágónak tűnik. A bűn mélységei Mivel eredendően éjsötét…..
Március közepén jelent meg a Blind Myself Budapest, 7fok, eső című legújabb nagylemeze, amin a metálcsapat angolról átváltott magyar nyelvre. Az igen komor hangulatú korongról már egyszer bemutattunk egy komolytalan, viccelődős stúdiós összeállítást (ami amúgy a CD-hez…..
szvbrk 2009.03.25 09:48:17
Geekblog Big Man Japan - előzetes 2009.02.26 19:35:00
Ahogy Vilos kolléga szokta kérdezni: hát ez meg mi a vaddöfakk? Annál biztos több, mint aminek kinéz, mert anno 2 éve Cannes-ban debütált és jó pár egyéb fesztiválra meghívták. Szóval? ..
szvbrk 2009.02.26 20:25:58
Variációk egy témára. A Freedom-mal már megtettük, most jöhet a pop-rockzene egyik legkedveltebb kliséje: bárcsak itt lennél velem. Lássuk, mit szabadított ránk a vágyat, hiányt, elvesztett szerelmet, barátot megidéző zenetörténelem. Pink Floyd - Wish you were here…..
Kétségtelenül az Országgyűlés legszórakoztatóbb eleme az interpellációs időszak. Ez persze nagy terhet ró a kormányra, mert folyton akadékoskodó, és rendszerint a kérdésben „avagy” szócskát használó siránkozásra kell válaszolnia az apparátusnak. Levettünk egy…..
Vastagbőr Cozma emlékére 2009.02.15 10:15:00
   Kedves Szurkolótársaink! A tragikus körülmények között elhunyt játékosunk, Marian Cozma emlékére a szurkolók csendes emlékmenetet szerveznek a vasárnapi Leon elleni BL mérkőzés előtt, melyre mindenkit várunk, aki szerette, tisztelte a veszprémi kézilabdacsalád…..
szvbrk 2009.02.15 12:38:23
szvbrk 2009.02.15 13:34:20
szvbrk 2009.02.15 13:35:01
Azt hittük, szépen elsikkadnak a hétvége történései: Pásztor Albert sajtótájékoztatója, át- majd visszahelyezése. Nem így történt, valami elindult, kibuggyant a probléma a szőnyeg alól, és nem tudják / akarják már visszasöpörni. Hétfőn is Miskolcról szóltak a hírek,…..
B-oldal Bebukottak 1984-ben (18+) 2009.01.22 07:18:00
Valakinek a blogjában olvastam a Bebukottak című filmről és a hozzá linkelt beharangozó nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így gondoltam beszerzem és megnéznem. A nemzetközi díj jó előjel volt, de ekkora élményre nem számítottam. Hogy milyen típusúval lettem gazdagabb,…..
A gyönyörű csarnoknak nincs feladata a felállványozott rompénztár mellett. Ezt a posztot nyár óta akarom megírni. Akkor számolt be a MÁV örömmel arról, hogy – a tervezett költségvetésnél olcsóbban! – befejeződött a Keleti pályaudvar úgynevezett Lotz-termének…..
Another party was over... lencsetúladagolás, újévkezdet, újra-kell-menni-dolgozni-bevillanások. Hol van már az állandóan szóló, zavaró Last Christmas. Mindenhol konfetti. Sötét szoba, szótlanság, depresszió. Ezeket a dalokat csak úgy szabad végighallgatni, ha mindegyik után egy…..
szvbrk 2009.01.05 13:31:52
És eljött a nagy nap! Végigrágtuk magunkat a 2008-as éven, van 12 nehézsúlyú induló és egy plusz vigaszágas. De ki kapja a 2008-as Vastagbőr díjat?Ki vagy mi volt a legpofátlanabb 2008-ban? Melyik sztori okozta Nálad a legmagasabb vérnyomást? Ki vagy mi vágta ki a legjobban a…..
Holnap jön a nagy-nagy szavazás, és újra végigolvasva a visszatekintőket, nagyon súlyos versenyzők nem jutottak be a 12-es "Vastagbőr 2008" döntőben, úgyhogy 1 vigaszágas bejuthat a +1 helyre. Aki a legtöbb szavazatot kapja, az nyer. Pofonegyszerű. Szóval, ki vagy mi…..
Vastagbőr Visszatekintő: október 2009.01.03 12:05:00
Az év végi nagy semmittevésben visszatekintünk a magunk mögött hagyott évre, górcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. És minden hónapnak eldöntjük (mi szerkesztők), hogy ki volt épp…..
Aszongya a HVG, hogy Németország betiltani tervezi a Spice nevű cuccot, mert rájöttek, hogy az valójában szintetikus THC-t tartalmaz:A német hatóságok a Spice (fűszer) nevű divatos növénykeverék árusításának és előállításának betiltását tervezik, miután kiderült, hogy a…..
Itt van nekünk ez a 43 milliárdos csoda, a kőrőshegyi völgyhíd. Seggünk kilóg a gatyánkból, de ilyenre futja - gondolhatnánk, némi joggal. Persze azt is mondhatjuk, hogy amikor megtervezték, kitalálták, akkor még a Pannon Puma szökdécselt erőtől duzzadva a Kárpát-medencében…..