Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunberga

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Calgary súlyos vereségével egyre távolabb kerül a playfftól. A Detroit csak a 22. büntetővel nyert szétlövésben, győzelmével hatodik. Keleten a New York Rangers nem tud közelebb férkőzni a legjobbakhoz, a Philadelphia már csak a nyolcadik. A szombati játéknap továbbjutói: a…..
Remélem, még nem értünk fel a csúcsra, mondta Ron Wilson, az amerikaiak szövetségi kapitánya, miután csapata pillanatok alatt kivégezte a finneket az olimpia elődöntőjében. A kanadaiak nehezebben jutottak tovább a szlovákokkal szemben, de az biztos, hogy a döntőben egyenlő erők…..
hunberga 2010.02.27 23:10:01
@hagyma: Kikockáztam minden szögből, néztem úgy, hogy balra van billentve a fejem, úgy is, hogy jobbra, akkor sem volt gól szerintem...
Sajnos sok példát láttam már egyértelmű és megmagyarázhatatlan bírói tévedésekre, mind nemzetközi téren, mind az NHL-ben, hogy el tudom képzelni sajnos ezt is. Nem mondom, hogy biztosan így volt, sőt, az amerikaiak enélkül is egészen biztos, hogy bejutnak a döntőbe... Mindenesetre érdekesnek találom az esetet.
hunberga 2010.02.28 21:02:18
@Walmer: okostojás, a divízió 1-ben nincsen videóbíró... úgyhogy esélyük sem volt a bíróknak, hogy visszanézzék...
hunberga 2010.02.28 21:03:09
@csatoimi: "Nem mondom, hogy biztosan így volt, sőt, az amerikaiak enélkül is egészen biztos, hogy bejutnak a döntőbe..."

Ezt írtam... Tanulj már meg egy magyar mondatot értelmezni... Jeeez...
A Washington otthonában verte a bajnokot, Alekszandr Ovecskin két gólt lőtt. Eric Staal és Scottie Upshall volt a játéknap két triplázója. Cam Ward, a Carolina kapusa és Tim Connoly, a Buffalo centere is franchise-rekordot döntött. Az utolsó harmadban fordított és nyert Bostonban a…..
hunberga 2010.01.23 15:54:45
@kiralyfi: Miért is vagyok buta?

@spiler: aroncika fején találta a szöget. Tudod, Matt Bradley a Caps bunyósa. Tudod, akinek bunyózni kéne, mert azért van. Pontosan azért nem állt le verekedni, mert emberelőnyt akart kiharcolni, megkapta, kész, nem kell megsiratni.
hunberga 2010.01.23 16:01:22
@lepattanó korong: Nem az a baj, hogy itt írnak róla. Nekem attól van hányingerem, hogy felmész például az liga honlapjára, és mást nem látsz, csak ennek a meccsnek a videóit, az összes post-game, pre-game meg ilyen-olyan videót, semmi másról nem szól az oldal. Holott, aznap este, valószínűleg az év egyik legjobb meccsét játszotta a Rangers meg a Philly. Azért két szót talán megérdemelt volna az is.
Ez olyan, mint amikor Sidney Cé pár héttel ezelőtt blokkolt egy korongot a kapu előtt, ezzel megmentve csapatát a góltól. Na most erre a honlapon körülbelül 15 videó hivatkozott, minden szögből megmutatták, minden nímandot megkérdeztek, hogy erről mit gondol, úristen Sid blokkolt egy lövést. Én nem tudom, ilyesmi megtörtént már ezerszer, hogy valaki gólba tartó lövést blokkolt, azókról nem sikerült megemlékezni ennyire.
Én csak azt mondom, hogy nem tetszik, hogy ennyire két ember köré van rendelve minden ebben a ligában. Dehát persze ez is csak egy biznisz, nyilván hiszterizálni kell a buta tömeget...
hunberga 2010.01.23 23:55:23
@aroncika: Azért ez nem ilyen egyszerű :)
A Nashville annak idején egy 1. körös és egy 3. körös draft picket, ill. Upshallt és Ryan Parentet küldte Forsbergért.
A következő nyáron Holmgren visszaküldte az első körös draftot Nashvill-be, azért cserébe, hogy a klub kizárólagos tárgyalási jogot szerezzen Kimmo Timonennel és Scott Hartnellel, akiknek lejárt a szerződésük ott (Mindketten alá is írtak ugye Philly-be).
Aztán Upshall ugye ment Phoenix-be, amin akkor én is nagyon kiakadtam, de ebben az idényben nagyon-nagyon megbarátkoztam a bajszossal!!! (Bár Holmgrennek nem sok lehetősége volt akkor, mert mikor Briére visszajött a tavalyi sérülésből, a fizetési sapka alatt helyet kellett neki csinálni, úgyhogy Upshall gyakorlatilag ennek vált áldozatává...)
Úgyhogy összegezve, Forsberg elment - Carcillo, Parent, Timonen, Hartnell pedig jött. Azért szerintem ez eléggé rendben van így :)

Azért milyen gólt vágott már megint Carci, ha?? Phoenixi edzője, egy bizonyos Wayne Gretzky azt mondta róla, hogy egy napon 30 gól/szezonos játékos válik belőle. Hát elég jó úton halad, asszem.
Subba Menő buszmegállók 2010.01.04 12:30:00
Nem, ez nem menő, ez csak egy rossz irányba (bár kommentelőink szerint latyakos időben épp hogy jó irányba) néző győri megálló, de a második képre kattintva elég jókat találtok!          ..
Péntek!! Váááááááálogattunk! Köszönjük a beküldött adatlapokat, küldjetek ti is bátran! Gyuri meg a nénik Ablakban depizek Fotosop művész I  Panni, és a hozzászólások JAJ  NEM SZOKTAM HAZUDNI!!!! Cunáj Hasonfektető…..
...közé tartozik például az, hogy vadidegenek teabaggingolnak, és a meghitt eseményről, valamint a genitáliádról készült fotókat felteszik az internetre...
Ez talán az év legkülönösebb története. Persze csak idáig. Messze még az évvége. Ja, és persze megint a jó öreg Pécs ... A pécsi buszpark 170 buszból áll. A buszok a  a Pécsi Közlekedési Zrt. tulajdonát képezték, melyet tavaly privatizáltak részlegesen. A vevő, a…..