Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szánalom

20 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki happy nálunk. Megvoltak a választások, megvan a menetrend, indul a parlament. És beindult a nemzeti magyarság-licit. Trianon emléknap és kettős állampolgárság. Közben Szlovákia választ. Azonban ott sem különb a kampány, mint piciny hazánkban.  Ha a magyar belpolitikai…..
szánalom 2010.05.13 11:01:31
@Mr. Acid: nézd már a nagy magyar hülyeségnek tartja azt, hogy Szlovákiában milyen eredményt érnek el a szlovák pártok...
A Jobbik és a neki segítő médiumok, valamint a nemzeti radikális szervezetek jövőbeli jó viszonyának egyik kulcskérdése lehet, hogy a parlamenti párttá vált Jobbik támogatja-e majd pénzzel őket. A radikális oldal egyik vezetője szerint a Jobbik erre is ígéretet tett, tehát a…..
Múlthét pénteken kezdtük el azt a poszt vitasorozatot melyben, bemutatjuk az MSZP megújulásának folyamatát. A publicisztika aktualitása hozta, hogy a második dokumentum, ami érdemes a fejtegetésre, Hegyi Gyula tollából pattant ki: Májusban Újra Kezdhetjük! Hát elég világosan…..
Piroslap Piszkos kezű Munkáspárt 2010.03.07 02:04:00
A politikai horizonton a Munkáspárt egy csodálatos hullócsillag. A tökön szúrás művészei. Kiváló első emberük rendre ráérez, mi az, ami nem érdekli a társadalmat, és azt tűzi a párt a zászlajára. Nem szoktam a Munkáspárttal foglalkozni, de tegnap egy nem mindennapi dologgal…..
szánalom 2010.03.07 16:56:01
@joszip: kérlek ne vedd személyeskedésnek, de moss kezet!
A Kettős Mérce CC-je megengedi, hogy tőle tartalmat vegyenek át, de ha átvesznek lopást kiált és töröltetnek. KM  persze vett már át forrásmegjelölés  és "engedély" nélkül. Azonban valójában mást vett át az LMP-s Kettős Mérce: a néhai SZDSZ rosszabbik…..
szánalom 2010.03.05 12:16:15
@maxt: Erre szokták azt mondani, hülye gyerek SZÁNALMAS vagy! CC-t használt de azt se tudod mi az??? :)

Szerintem, itt nincs félre értés csak a te debil fejed!

Kis SZ(D)SZ-es pöcsjankó!
Piroslap Komoly bajban a Jobbik 2010.02.25 09:35:00
A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges…..
szánalom 2010.02.25 16:00:21
@sick fuck: hát ez az, ne szavazz a szar jobbikra!:D
szánalom 2010.02.25 15:53:10
@énis: kell akik, majd megvédi Vona Gábor miniszterelnök úr pici popóját, nem?? Addig meg edzenek a villanyoszlopon a plakátokkal, mert ugye cetli gyűjtéssel...
szánalom 2010.02.25 15:56:03
@énis: tudódó mindenki ártatlan akit lecsuktak, nincs egy olyan ember a börtönben aki azt mondaná bűnöző vagyok...
Videóban dadogva beüzent a Jobbik és a szélsőjobb házi sztárjaként számon tartott FankaDeli nevű karrier rapper az Orbán Viktor barátjaként számon tartott Kovács Ákosnak. „Kedves Kovács Ákos! Ez a videó neked szól, ez egy nyilvános üzenet”- kezdte a pártrapper,…..
Nem hagyjuk, hogy az MDF légkalapáccsal rontson neki a paneleknek! Ahogy a Fidesz választási programjáról, úgy az MDF-éről is keveset tudunk. Ami azonban a jobboldali konzervatív párt műhelyeiből napvilágra kerül, az álmoskönyvek szerint nem jegyez túl sok jót. Főleg nem…..
Piroslap E-demokráciát! 2010.01.24 02:10:00
Ez a hét a szembesülés hete volt. Az internetező társadalom forgatókönyvekkel, és stratégiákkal szembesült, melyeket a pártok készítettek a kampányra. Szájbertérre beköltözött a külső világ. De a pártok itt sem képesek magukat meghaladni. Ugyanazt a szöveget tolják mint az…..
szánalom 2010.01.24 19:08:13
@tony zionist: 800 ezer mszmp párt tag volt. Na szaladj gyorsan faggasd csak ki a szüleidet, nagyszülőket! És ha kiderül, esetleg hogy ott a családban is dúlt a Kommunizmus, szerintem búj el! Tudja ezt a jobbik is, ezért lehet volt MSZMP-s a tagja!

SZÁNALMAS VAGY!

Sicc
Piroslap Roma gárda alakult? 2009.12.07 16:06:00
Romák angyalai. Tuti név. Youtubera feltöltjük. És akkor jó lesz. Be fogják szopni nyugi. Szerintem kamu az egész. Blöff. Olyan, mint a megalakult a csendőrség. Hangosan röhögtem mikor a fák mellé felállított célkeresztek mellet harci sorrendeben arcukat eltakaró fehér bőrű…..
szánalom 2009.12.07 16:44:06
8ker Leszóltak a minisztériumból 2009.11.17 23:44:00
Utálom a politikai kampányokat! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, meg is látszik az utóbbi időszak választásain, nem nagyon mennek az emberek szavazni. Hogy én miért utálom? Mert mocskosak, velejéig. Elég csak egy pillantást vetni a tegnapi sajtótájékoztatóra, ahol…..
szánalom 2009.11.18 15:03:29
@Grace Park: igen, nem bűncselekményt követek el... szerintem... vagy tévedek?? Ingyen, ha még fizetek volna érte mekkora botrány lenne ebből... amúgy ezt hívják társadalmi munkának... igen ingyen szoktak ezek dolgozni, azok az emberek aki nem szeretik eltűrni hogy rohad körülöttük a környezet. Én is minden nap INGYEN felsöpröm a társasházunk előtt lévő leprát, pedig nem én dobtam oda, meg nem én szartam oda nem PÁRT utasításra... te megteszed?? Szerintem nem, akkor meg mit jár a szád, hogy más megcsinálja?? A másik nem is kerületi gyerekek voltak... szóval a polgármester választást kurvára nem is befolyásolja... a szüleik nem itt szavaznak... de amúgy ezt a pedagógust, aki így kitálal meg ilyen kurva okos páros lábbal rúgnám ki... helyes ha nem tetszését kinyilvánítja a tantestületi ülésen. És nem egy nyilvános blogon, mert ennek akkor más a szájíze.
szánalom 2009.11.18 15:05:08
@slaci89: itt vannak oldalt a képek, én kurvára nem láttok mszp logot... de hogy tiszta lett a játszótér igen...
szánalom 2009.11.18 15:06:44
@slaci89: ja és a képeken seho se láttok gyerekeket, egyáltalán igaz ez a hír????
Tisztelt napiszar.com!       A Magyar Kakas Párt elnöksége szomorúnak találja, hogy az önök weblapja folyamatos támadást intéz jelöltünk ellen. Felszólítjuk önöket, hogy azonnal mondjanak le, és távozzanak a webről. A kakas párt megkerületlen erővé vált,…..
A kakaspárt tudja hogy a napiszar.com nem csak a kakasok ellen intézet sulyos támadást, várjuk olyan csoport jelentkezését, hogy összefogva leszámoljuk a napiszar.com-ot akiket kizsákmányoltak, mert, tyukol a tyukoké... bár ez képzavar mert mi kakasok vagyunk mind1:D..
               Barack Obama, a Csikágió siker után rögtön felvette a Kakas Párttal a kapcsolatot, hogy közösen összefogva számoljuk le a napiszar.com-ot...
A KAKAS!!! Ezt a kérdést teljesen egyértelmüen az idegen szivű napiszar.com fogalmazta meg, és a hason szörű kopasznyakú törpe, fekete barna és vörös tyukok. Mert elakarnak minket kakasokat nyomni. De ezt nem hadjuk. A kérdésre villágos választ mondunk A KAKAS! És nem…..
            A senki nem számitott rá hogy a kakaspárt 8%-ot kap a csikágoói időközi választásokon. Most már a Kakaspártot nem lehet meg kérdőjelezni, és a rá adott voksok nem elveszettek. Most már a napiszar.com…..
                        Együttműködési megállapodást irt alá a Magyar Kakas Párt és a Tetrekész Kakasok szakszervezete, most már együttes erővel lépünk fel az idegen szívű napiszar.com ellen, és követeljük azonnali…..
              Miközben a Kakaspárt népszerűsége töretlen, és egyre több egykori elenségünk áll be az iagzhitüek táborába, addig a Vörs kakasok bátorithatalanul kapirgálnak a mi szemét dombunkon. Kender magosok…..
                Soha nem látott mennyiségű kakas vonolt ki az ól elé és követelte a napiszar.com lemondását, és az azonalai előrehozott webszerkesztőségi választásokat. Mivel az akcio hatására újabb…..
                    A fent látható képen nem csak minket becsületes kendermagos kakasokat aláztak meg, de igazhitű jelöltünket. Kedves kakastársak meddig türjük még ezt? Hogy velünk…..
Igazhitű kender magos párti, ő az aki minket kakasokat fog képviselni az unióban. Bízunk benne, hogy politikai ellenfeleink, a gonosz lelkű ragadozok, böllérek, és vidéki késes nagymamák nem támadják, meg és nem kezdik ki fedhetetlen és tiszta jelöltünket.Fontos hogy az Egyesült…..
Magyar Kakas Párt Hadüzenet!!! 2009.06.11 22:57:00
Aljas mészárosok, ti áruljátok a mi fajtánkat de nem hagyuk!!! Aki egyet ért velünk mondja meg nekik: http://kakasetterem.uw.hu/..
VIII. REND. KAPARÓK. RASORES. Csőrük rövid, tömzsi, erős, kemény, aránylag kicsiny és hajlott, a felső káva szélei az alsók fölé szolgálnak; az orrlyukakat kemény bőrkupak borítja; szárnyuk kerek, rövid; a lábak különösen jellemzők, mert a középső ujj a többihez…..
Hát nem jött be a progresszív baloldal. A baloldali pártok egyre kevesebb országban vannak versenyben a néppáttal. A Lengyelországból elindult folyamat, begyürkőzni látszik Európa nyugati felébe is, bár nem jelentős a szélső jobb oldali erősödés, de minden félképpen…..
A szlovákiai Irány Szociáldemokrácia (SMER) igencsak eltévedt a a szociáldemokráciához vezető rögös úton. A kormány koalícióban a szélső jobboldali sns-el kormányoz igen nagy sikerrel. Jó felosztás, a SMER szálitja a népszerű intézkedéseket, kenyér gyanánt, a cirkuszt…..