Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alan Shore

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
Alan Shore 2010.12.31 16:53:46
@gravi_t: Magyarországon nem eskü alatt vallanak a tanúk. Az angolszász jogcsaládra jellemző a tanúk esketése vallomástétel előtt, ám ott is csupán formalitás a dolog. Természetesen ennek ellenére hamis tanúzást el lehet követni nálunk is, nem kell ahhoz semmiféle eskü.
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Alan Shore 2010.12.17 09:52:13
@Picurigor: Nekem is hasonló a problémám, de nagyon egyszerűen megoldom. 3-4 sorozatot nézek úgy, hogy mindig a legújabb részt látom (amit előző nap adtak Amerikában). Ha jó filmre vágyom, akkor csak ki kell találni, hogy mit akarok nézni. Ehhez pedig nem kell más, mint egy torrent program.

Ha netről töltesz le sorozatot/filmet, akkor hatalmas a választék, azt nézel, amit akarsz és akkor amikor akarod. Egy sorozat epizód vagy egy film beszerzése pár perc (netkapcsolattól függően). Tényleg sokkal kényelmesebb.
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..