Regisztráció Blogot indítok
Adatok
progymszurkolo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan sokunkban felvetődik az a kérdés, hogy mi lessz 2012-ben a jégpályánkkal sajnos csak találgatni tudunk, hogy fog-e működni vagy nem. A környéken élő emberek biztosan tudják, hogy anno a kommunizmus évei alatt nem volt könnyű felépíteni egy ilyen létesítményt.. Nagyon…..
Azzal kezdeném először is, hogy mit csinálunk rosszul, hogy a szurkolóink nem járnak meccsre, mint régebben pl a Mol liga kezdetén. Igen van erre példa, hogy 8000 néző van egy negyedik ligás meccsen, azt nem mondom, hogy nálunk is legyen 8000 ember, mert képtelenség lenne összehozni…..
Változott a program a Románia Kupát illetően, az előre kiírt Corona Brassó és a Progym mérkőzésre holnap, 15.11.2011.-én kerül sor Brassóban.     A Digi Sport2-nek köszönhetően élőben lehet nézni 17 óra 30 perctől.     Hajrá…..
Szerkesztőt keresünk, aki besegítene csapatunk hivatalos weboldalának naprakészen tartásában. A progym.ro szerkesztésével, illetve karbantartásával két ember foglalkozik, de úgy érezzük szükség lenne újabb vállalkozó szellemű szerkesztőkre ahhoz, hogy a Progym weboldalán…..
progymszurkolo 2011.11.11 14:27:25
@Kertész László: Beke van :-) Tudom, hogy tevesen volt beirva, ezert pontositottam.
 A Sportul Studentesc játékosai ma bebizonyították, hogy nem véletlenül szorongatták meg tegnap a Progymot. Csapatunk vereséget szenvedett, ennél többet nem is lenne érdemes mondani erről a találkozóról.Az első gól a 10. perc környékén érkezett, Tănase szerezte meg a…..
     Lejátszotta második mérkőzését is az U20-as román válogatott a csíkszeredai divizió II-es világbajnokságon. Antal Előd tanítványainak ellenfele ezúttal Magyarország válogatottja volt. Ezen a találkozón is, csakúgy mint a lengyelek ellen, a papírforma…..
A Steaua Rangers a Mol Ligában képzeli el a jövőjét, erről tájékoztatta blogunkat Tánczos Barna, a román szövetség elnöke. A Progym is keresi a visszatérés lehetőségét. A zsinórban negyedszer is román bajnoki címet szerzett SC Csíkszereda első embere lemondott posztjáról. A…..
Népszerű volt tavaly a játékosmozgásokról szóló sorozatunk, amelyet ezúton felélesztünk. A 2009/10-es készülődés hasonlít az előző évire. Ismét nem tudjuk, milyen bajnokság lesz, milyen név alatt, hány csapattal. Egyelőre 11 klub átigazolásait kísérjük figyelemmel.Az…..