Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aköltő

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
aköltő 2009.06.05 22:14:04
Hello mindenkinek! Nos, ittvan ő mostanában elég sokat lehet róla hallani hazafisága miatt. Régóta ismerem a számait gondoltam róla is írok. Régebben szerttem számait mert volt mondanivalójuk hangulatuk.Nagyon tehetségesnek tartottam hiszen volt is rá okom, aztán jött a…..
Kinek a képét láthatjuk? Einstein-ét vagy Marylin Monroe-ét? Attól függ, hogy mennyire távol állsz a képernyőtől...
aköltő 2009.06.02 18:36:52
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
A költő hozzászól Mai adag 2009.06.02 18:19:00
Mára itt egy vers Újonc tollából aki Akkezdet Phiai tagja.Aki ismeri őket annak jó aki nem tuja kik ők szerintem keressen rá. HANDICAPTavasz, fény s más hasonló ügyekszíven találnak, ha ablaknyitok:lágy terroristák a parkban a rügyek, ropognak mint a…..
Üdvözlet Mindenkinek!Nemrég néztem a Comedy Centralt elég jó csatorna jó sorozatokkal, de a reklámok és a politika ezt sem kímélte.Ezzel nemis lenne baj, csak itt ennél sokkal bonyolultabb dologról van szó, mégpedig arról hogy minden 15-20. percben lemegy egy kampányfilm.Az egy itt…..
A költő hozzászól Üdvözlet 2009.05.30 23:41:00
Hello mindenki! Nos elindult ez a szerény cucc nemtudom lesz e belőle valami, de próbálkozom.Természetesen majd alakul ez egész mindenség véleményeket írok különböző dolgokról akár még "verset" is meg ilyenek...