Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blinkybill

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lehet Más a Politika a 2010-es országgyűlési választáson Győr-Moson-Sopron megye 6. számú választókerületében Borbély Tamást indítja képviselő-jelöltként. Az alábbiakban a vele készült távinterjú olvasható.     Elöljáróban mondanál pár mondatot eddigi…..
Noha Drávapiskin jó eredményt értünk el az EP választáson Mali Zoltán tevékenységének eredményeképp, ezúton kijelentjük hogy a fent nevezett személy nem az LMP tagjaként kampányolt. Soha nem volt és soha nem is lesz az LMP tagja, és az általa szerzett szavazatokra nem tartunk…..
Készen állsz? Akkor dobbanjunk még egy óriási nagyot! Gyűjts 20 szavazót, és vidd el őket szavazni az LMP-HP-ra! Olyanokat, akik egyébként otthon maradnának, vagy rossz szájízzel a "kisebbik rosszra" szavaznának. Mondd el nekik, hogy van választásuk, most már van! Hívd…..
Főállásban pénzügyminiszteri és két gyerekes családapai munkakörben dolgozik, mellékállásban zongoristából avanzsált szájharmonikás. A lmpecs.blog.hu kifeszíti a fehér zászlót, felcsatolja a vadvédelmi rácsot, feltesz egy Carlos Del Junco lemezt és vendégül hívja Dr.…..