Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oneli

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tabu volt a motorozás a családomban. Valamelyik távoli ősöm még a háború előtt zakózott egy nagyot bőrsisakban, és ottmaradt, ami egy évszázadra megbélyegezte a famíliában a kétkerekű közlekedést. Ezért gyerekkoromtól fogva mindig eltakarták a szememet, ha megláttam…..
Vagyis igazából nem én futamodtam meg a Dolomitoktól, hanem a Yamaha. Tavaly lejárt róla a vizsga, a Kawa Z750-esen viszont tavaly nem volt, és most lett, azt használtam hát, gondoltam, a Yam pihen majd idén. Mivel a nagyszülők két napnál tovább már elég nehezen tudják kordában…..
Ahogy kezdés általában levés: vasárnapi ebéd rágás, szádban csontszilánk érzés. Rájövés, hogy nem csirkecsont evés, hanem fogdarabka letörés. Hirtelen megijedés, rágás lelassulás, elfintorodás, szomorúan kivevés. Leplezésből tányér szélére rakás, fogorvoslás…..
2 óra egybetartás --> évfolyam focimeccs megszervezése!!! Egész nap készülés rá! Már szünetekben is csak foci... Kulcsszavak: királyafta, első kaja nem kaja, szervalopa, újrahús. Stipstop első csapatkapitány. Vonalfogóhoz rohanás, nehogy utolsónak odaérés, mert akkor…..
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
ÁSÉS Brigád Nindzsázások 2008.05.08 21:45:00
A nindzsatanárod nem tanított neked ilyen fogásokat! --> tudod még általánosban. Ott csak a seikenent erősítettük, suriken illetve dobótű használat, különböző objektumokba való bemászás, és fájdalom tűrése, valamint csukott szemmel az ellenfél megérzése és elugrás…..