Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garden of Imre

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új turkáló nyílt a Lehel út 1 alatt, a templommal szemben, ami már önmagában is érdekes lenne a Bp Butiknak, de ha minden igaz, itt valami egyedülálló dologról van szó. Egyrészt a boltosok tudomása szerint ez az első turkáló, ahol ruhacsere vagy ruhabeszámítás van. Másrészt a…..
                  A június 7-i EP-választás finisében egyre sokasodnak a jól ismert bujtatott reklámok: vagyis a pártközeli hetilapok a hirdetőoszlopokon nem csak magukat, hanem címlapjukkal közvetve kenyéradó gazdáikat bizonyos pártokat is…..
A Képviselő Funky szomorúan értesült arról, hogy sok honfitársunk, különösen a fiatalok, nem terveznek szavazni a vasárnapi EP-választáson. Ti hálátlan kis csírák :-(((( Mégis, mi lehet ennél fontosabb? Utolsó kétségbeesésünkben Dj Trexx-hez fordulunk, aki Captain Jack és a…..
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
Subba De-pression: Dübörög 2009.05.30 23:23:00
Biztosan nagyon nagy életérzést ad, amikor egy Rock kocsmában dübörög az alábbi De-Pression szám, de autóba, BKV-ra, vagy gyaloglábra ragadt ember nem érdemel ekkora bömbölő himnuszt. Igazából ez csak azoknak jár, akik széles hónaljtartásban közlekednek. Őket képviseli a…..
Barátaim sok mint láttunk már itt, de a tegnapi filmben valami igazán újat tapasztaltunk. Az óriás piton beszáll harmadiknak egy csajszi kielégítésébe. ..
OurFashion Gucci Cruise 2010 2009.05.30 13:06:00
 Valahogy a Cruise kollekciók mindig nagyon tetszenek. Áradoztam a napokban az YSL darabokról, de a Gucci lookbook fotók elsöpörték az Yves Saint Laurent divatház képeit. Az összes darabot elfogadnám, főleg a kékeket és a fehéreket. Most kivételesen a modell lányt is jó…..
Humbino újra lecsap, és üzen azoknak is, akik azzal a kifogással éltek, hogy hát ez lehetne bármelyik bölcsész. Persze, na és? Az igaz, hogy az általam leírt kategóriák illenek a bölcsészekre is, de ne felejtsük el, hogy a pszichológia szak a bölcsészkar része volt, így nem…..
Kivettem egy kis szabit, hogy az idegeim visszanyerjék rugalmasságukat, és meglátogattam a maradék családot a Vajdaságban. Édesapám bevitt délelőtt Szabadkára, hogy társa legyek az ügyintézésben, és igencsak megbántam, hogy hűséges kamerámat otthon hagytam. Mostanság ballagnak…..
Idióta kacatok Über zseblámpa 2009.05.30 09:45:00
Na ez már töfi, számos fény és lehetőség, vízálló és ütésálló kivitel, ilyet fogok kérni valami ünnepre magamnak, mert nagyon tetszik. A feje forgatható, 125 dollár, ami szerintem nem sok érte. Popular ..
Nemzeti vágta minek van?!..
Rájöttem! Mozgólépcső 2009.05.29 10:51:00
A metróállomásokon használják, hogy minél gyorsabban le lehessen jutni a föld alá és vissza. Budapesten megfigyelhető, hogy soha nem működik az összes, egy mozgólépcső mindig áll, általában éppen "javítás" alatt van, a rengeteg utas pedig egymást tapossa össze.…..
Édesapák az Úrban, mi a jó élet ez? Mit csinál két felnőtt férfi csutka fél pucéran egy mikrofonnal és egy szintetizátorral? Remixre szólítjuk fel a lakosságot!   ..
2 napja írtam arról, hogy a reklám-és kliprendező készítheti el a következő Alien filmet. Sokan talán csak legyinthettek erre a hírre, mondván az egész egy nagy kamu. A Collider beszélt Tony Scottal, aki megerősítette, hogy az info igaz."Carl Rinsch fogja rendezni az Alien…..
A TV2 már megint szórakozik a sorozatfüggőkkel. A megszokott keddi csajnapról először a Született feleségeket küldték el nyári szabadságra, majd múlt héten előbbre hozták a Rúzs és New Yorkot, és mögé betették az Álomgyári feleségeket. Az ajánlógyártás közben azonban…..
Meleglelés Hobbimelegek 2009.05.30 12:55:00
 Van egy vesszőparipám, mégsem írok róla eleget, mert a jelenség nehezen megfogható. A kérdés annyi, hogy mi van a biszexekkel?  Mindenekelőtt leszögezem, léteznek biszexuálisok, és egyáltalán nem vámpírok. Ezt onnan tudom, hogy magam is az…..
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
  A változatosság kedvéért Kálmán és Tóni most SZDSZ-es rendezvényre akartak elmenni - velük tartottam, mert ki tudja, hogy meddig láthatjuk még ezt a madaras pártot. A Sas utcai Liberális Klub teleszórta az V. kerületet a meghívójával, miszerint Szent-Iványi István tart…..
szily A világ legviccesebb emailje 2009.05.28 00:03:00
Laza strandolás, áldott motorok, közös gurulás, rétegpasztoráció, no meg az Istenszülő ikonja. Nagy elfogódottságomban azt gondolom, hogy elektronikus levél ennél jobb nem is lehetne, de az biztos, hogy minimum 2009 legviccesebb elfogott emailje az alanti, hála érte Fügének, az…..
Amikor Rainer M. János könyvét - Jelentések hálójában - Antall József és az állambiztonság emberei 1957-1989 - olvasni kezdtem, rögtön Friedrich Nietzsche nevezetes mondása jutott az eszembe, amely szerint a francia forradalom története tulajdonképpen nem más, mint a francia…..
Ha kétfarkú kutyáznak, akkor kétfarkú kutyák vagyunk   Lassan annyi posztot írok dicső rovatunkba, mint sztahanovista főszerkesztőnk, de nincs mit tenni: kiművelt emberfőink folyamatos Nyugatra távozásával egyenes arányban terjed a Magyar Hülyeség nevű vírus, hiszen…..
Varga Mihály, a Fidesz alelnöke, szerint „már látszik az MSZP-csomag első eredménye... a magyar gazdaságban 6,4 százalékos visszaesésre, mondjuk ki nyíltan, senki nem számított”.Senki alatt értve ezek szerint Orbán Viktort, aki egy hónapja már 8 százalékot jövendölt,…..