Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dandergrimnebulin

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simi Rahman egy egyszeri civil nő, aki a kaliforniai Pasadenában praktizál gyermekorvosként. Muszlim volt világ életében. Rahmant megrázta a pár napja történt, San Bernardino-beli lövöldözés, mely során egy Kaliforniában élő fiatal muszlim házaspár lemészárolt 14 embert egy…..
Vendégszerzőnk, Bátorfy Attila (Kreatív Magazin; Brotherhood of the Baby Powder) útirajza. Grand Tour: a 18-19. században festők, szobrászok és építészek százai, ezrei vágtak neki Itáliának, hogy felfedezzék Rómát (és Firenzét, Velencét és Nápolyt), tanulmányozhassák,…..
Megpróbáljuk összeházasítani Matolcsy Györgyöt egy ismeretlen brittel, és még az amerikai fegyvertartás kérdését is behozzuk a képbe. Hagyjuk vagy ne hagyjuk? Nagyjából ebben a kérdésben foglalható össze a világtörténelem utolsó ötszáz éve. Hagyjuk a piacot és a…..
Azt kérdezi tőlem tyrker.hun, hogy miért idiótázom le azokat, akik szerint a finn - magyar nyelvi kapcsolat marhaság, és inkább a sumér,görög-etruszk, (maja!!!), vagy nem is tudom még milyen rokonságokra esküsznek. (Miközben azért ne feledjük, hogy a finnekkel inkább nyelvi közös…..
A szomáliai főváros kereskedelmi rádiói egy szélsőséges nacionalista, iszlám szervezet parancsára múlt szerdától nem sugároznak zenét, írta az atv.hu. A Mogadishunak csak egy kis részét ellenőrző kormány ellen lázadó fegyveresek az iszlám törvénykezés, a saría…..
dandergrimnebulin 2010.04.25 09:16:36
"...írta az ATV" - meg már vagy két hete az mno.hu
(
mno.hu/portal/707111?searchtext=szom%C3%A1lia).

Bírom az indexes blogokban, hogy ilyen tíznapos híreket állítanak be szenzációnak.
MedIQ Génszabadalmak: Vége! 2010.04.05 07:09:00
A sztori alapja sok millió dollárt foglal magába. Történt ugyanis, hogy évekkel ezelőtt a Myriad amerikai biotechnológiai cég szabadalmi kérvényt nyújtott be egy genetikai teszttel kapcsolatban, mely két gén (BRCA 1-2) elemzésével azt állapítja meg, rendelkezik-e az adott nő…..
dandergrimnebulin 2010.04.05 12:10:23
Elkerülve a az év végén/elején hagyományos listamániát, gondosan kivártunk, hogy elcsendesedjenek a hullámok és mielőtt menetrendszerűen folytatnánk a GeexComixot, átnyújtunk nektek egy ajánlót az elmúlt évtized legjobb képregényeiből - Olórin és Santito…..