Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeartBeat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor közel egy éve mondta fel tárhelyét a Dataglobe-nál, de még mindig az azóta keletkezett fantomtartozással bombázzák. Emailen kiderítette, hogy tavaly karácsony előtt pár nappal már olyan állapotba kerülhettek, hogy nem sikerült feldolgozniuk a lemondását. Viszont a…..
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..
Az alábbi történetben a fő probléma, miért vesz át valaki úgy egy Bt-t, hogy előtte nem ellenőrizte le a könyvelését? Ha valaki egy ilyen hibát elkövet, es beindulnak az igazságszolgáltatás fogaskerekei, nagyon körülményes kikeveredni onnan. Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi…..
Subba Szuperpuma: Glen Danzig 2010.10.02 11:24:00
Bevásárlós getup, macskaalommal és Jaguarral! Glen Danzig, a Danzig és a Misfits frontembere...
Talán vannak, akik még emlékeznek a kilencvenes évek elején induló Body Countra, ami a közmegegyezés szerint gettómetált játszott. Tehette is, hiszen a zenekart csak feketék alkották, ráadásul a vezérük az az Ice T volt, aki közismerten egy O.G. Sőt, az alapító basszusgitáros…..