Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tito Puente

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ténytár.blog MSZP a horizonton? 2012.06.29 08:02:00
Utoljára idén áprilisban, a tisztújító kongresszus után foglalkoztunk komolyabban az MSZP-vel. Akkor (az új vezetést látva) arra a következtetésre jutottunk, hogy a 2014-es választásokig minden felelősség Mesterházy Attila (és csapata) vállát terheli. A régi-új pártelnök…..
Tito Puente 2012.06.29 12:49:25
@jag3: Nagy probléma, hogy az eddigi összes kormány az állami vagyon privatizálásával oldotta meg a költségvetési hiányt és a gazdaság katasztrofális helyzetét.

Most mit csinál a Fidesz? Új adókat és különadókat vet ki, csak hogy valahogy foltozni tudja a költségvetést, holott lennének olyan eszközök a kezében, amivel élhetne. Látjátok, a 2013-as költségvetés legnagyobb tétele az államadósság. Akkor, amikor az ország jelentős része a létminimum alatt él, nem erre kellene költeni az ezermilliárdokat.

Persze vannak lépések, amiket a Brüsszel által irányított kormány nem mer meglépni. Gyáva népnek pedig nincs hazája.
 Portfolio.hu:„A legalacsonyabb munkanélküliségi ráta Ausztriában (3.8%) és Hollandiában (4.4%) volt megfigyelhető, miközben továbbra is a spanyol mutató a legmagasabb (20.3%), egy hónap alatt 0.1%-kal emelkedett a ráta. Eközben Lettországban az első negyedévben 20.1%-os…..
Annyi pletykarovat, női lapozó és különböző webújságok foglalkoznak a női orgazmussal, hogy az ebben a témában alkotott cikkekből több száz kötetes bibliát lehetne kiadni, mégis milyen sok a kielégítetlen nő!Olvastam én is rengeteg tippet, trükköt, varázsfogást, amitől…..
Barátnőmmel elballagtunk sétálni egy nagyot. Az idő szép volt, a Nap sütött, lágy szellő lengedezett stb... Tehát az idilli környezet biztosítva volt.Utunk persze nem a városba vezetett. Elhagytuk az aszfaltos utakat és kisétáltunk egészen a nagy semmiig. Földút, birkanyomok és…..
HeStyle Ciki: Jesus Luz összement? 2009.07.17 11:55:00
Vagy csak rossz szabója van? Madonna és a D&G kedvence a kifejezetten rosszul szabott szmokingnadrágot viselt a minap, amit nem várna tőle az ember, azok után, hogy Madonna után már "meghódította" a kifutók világát is. Az egy dolog, hogy lent hordta a csipőjén, de…..
Robert Pattinson és Taylor Lautner az Alkonyat című film által lettek világsztárok és tinibálványok. Eddig leginkább Robert Pattinson rendelkezett nagyobb rajongótáborral (amit főleg lányok alkotnak), de mivel a film következő részében nagyobb szerepet kap Taylor Lautner is, az ő…..
Pilu Miért vannak ezek még itt? 2009.06.26 13:36:00
 Joggal merül fel a kérdés, hogy jelenlegi helyzetében miért ragaszkodik hatalmához az MSZP? A koalíció szétesett, Gyurcsány megbukott, csúfondárosan leszerepeltek az EP-választásokon, támogatottságuk zérus. Ráadásul, a leghálátlanabb feladatot vállalták magukra a…..
Tito Puente 2009.06.26 23:00:50
Pilu!

Ennek a bejegyzésnek az utolsó pár mondatát érdemes még elolvasni:

magyarasztal.blog.hu/2009/06/26/18_milliard_a_tejipar_megmentesere

Mindenki tömi a zsebét ezerrel, amíg lehet. IMF hitel, EU-s támogatás... Mind-mind megy a külföldi számlákra.
Pilu Vigyázz, jön a Vona(t)! 2009.06.15 08:11:00
 Akinek nem volt alkalma a televízióban, az szánjon rá tíz percet, és nézze meg Vona Gábort az Estében!   Véletlenül sem szeretnék a Jobbiknak csápolók táborához csapódni, de amit ez a srác produkál(t), az leginkább egy száguldó gőzmozdonyra emlékeztet.…..
Tito Puente 2009.06.16 16:40:04
  Ezek a fiúk valóban a Fidesz köpenyéből bújtak elő. Kétségtelen. Igaz, korántsem abban az értelemben, amelyben Lendvai Ildikó használná ezt a mondatot. Itt ugyanis nem arról van szó, vagy legalábbis teljességgel mellékes, hogy a Fidesz a kezdetek kezdetén támogatta-e…..
Egyetlenem nehezen ébred. Hosszú percekig kell simizni, fogdosni, csókolgatni ahhoz, hogy kissé észhez térjen reggeli kábultságából. Általában. De most nem így volt! Amikor kinyitottam a szemem, ő kacéran rámmosolygott majd lassan átfordult a másik oldalára. Én pedig követtem a…..
Oly sok unszolás után végül beadtam a derekam, hogy én is virtuális papírra vessem a nemi életünkről alkotott gondolataimat, tapasztalataimat. Íme hát, az első - és egyik kedvenc - témám, az orális szex aktív oldala. Természetesen férfi szemszögből.A szemszög igen találó…..