Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirkheimer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Braun elvtárs 2010.06.24 08:01:00
  Ezzel a kitüntető megjelöléssel ekézi a Demokrata friss lapszámának Braun elvtárs a bástyán című cikke az egykori kormány kommunikációs tanácsadóját, Braun Róbertet. A mélyfideszes lap profiljába illik egyébként a téma, nincs is ezzel baj.   A baj…..
A Művelt Alkoholista Francia szem 2010.03.18 14:00:00
Márciusi francia-szemlénket ismét az RVF-re alapoztuk. Ezúttal a lap az idei Sommelier-világbajnokság francia résztvevőjével készült interjúját zanzásítjuk, majd egy tabu-témát feszegető cikket foglalunk össze. Megismerkedünk egy lenézett bordói vidékkel is, végül…..
Csucsu - REFLUX Válasz az ÉS-nek 2009.09.13 07:00:00
A Mathias Corvinus Collegium évkönyvéről még augusztusban jelent meg az Élet és Irodalomban egy igazán aljas recenzió, de csak nemrég akadt a kezembe. Ökölbe szorult a fejem, mikor olvastam. Már Pál Dániel Levente cikkének címe (Elitkollégium szabotálná az országimázst?) is…..
           - Vasárnap déltájban elmentem korcsolyázni. Nagyon határozott fogalmaim és elképzeléseim vannak ugyanis a sport és mindennemű testmozgás szükségességéről és hasznosságáról ezért korcsolyát is vittem magammal, hátha…..
Fantasztikus fejleményei vannak a TV2 blogügyi ámokfutásának. Aki nem hallotta volna: a prae.hu-n ősszel indult egy Hungarian helyszínelő nevű klasszikus munkahelyipletyka-blog egy ismert kereskedelmi televízió szerkesztőségének mindennapjairól. A szerző - aki minden bizonnyal…..
pirkheimer 2009.01.15 15:40:44
Hackertámadás, letiltás, feljelentés
www.prae.hu/prae/news.php?aid=2603

Ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést tett hackertámadás miatt a PRAE.HU Kft. Üzembe helyezése óta a PRAE.HU portál szerverét e hét hétfőig még nem támadták meg. A tényállás vázolásához hozzátartozik, hogy a portál indulása óta nem volt senkivel vitánk sem, hétfőn viszont a tv2 egy privátblog (HungarianHelyszínelő blogja) letiltását kérte a portáltól írásban. Főszerkesztői állásfoglalás, opencomment!
Leo Messi 19 éves, a világ egyik legjobb csapatának meghatározó játékosa, korszakos zseni. Ezt mind eddig is tudtuk. A szerdán a Copa del Rey elődöntőjében a Getafénak rúgott gólja viszont a Barcelona messze legszebb idei gólja, pedig volt ugye Ronaldinho Villareal elleni tökéletes…..
pirkheimer 2007.04.19 01:23:23