Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reagál

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..
reagál 2010.04.22 15:56:32
@Forest: Miért talán Medgyesi ügynökben meg volt???? Veresben, a hazug Gyurcsányban, Hornban?????
Az MDF-et Ibolya tette tönkre, a birka minden alapitó tagot kirugott, Almásival mit csinált, a HERÉLT Karcsival együtt??? Na most jön az elszámoltatás, a hamis vádért.
Mondta a sok baromságát.....a FIDESZ összeszedte a 2 millio kopogtato cédulát, hogy nekik ne jussos............maradt még
6 millio az nem elég?....de bizonyiték veres mivoltukra a maszopra (MSZP) nem mondták, az nem gyűjtötte a kopogtatókat??? ...Ja annak szabad..... a mult választáson a maszop pénzelte a kampányukat...hálás volt érte...na most rába....t a buzi párttal együtt. Ha most Rákosi (Róth Mano) lenne, lógna a szadesz és az mdf egész vezetése nem beszélve a maszopról amit ezek tettek az még a Róth Manónak is sok lenne
  Nagy rajongói vagyunk a stand-up comedynek. Azt is örömmel konstatáljuk: szinte havonta tűnnek fel újabbnál újabb tehetségek, hogy gyógyírt találjanak a posztmikroszkópszínpadi traumában szenvedő nagyérdemű rekeszizmaira. Íme a legújabb tehetség. Első fellépését…..
reagál 2010.03.05 19:34:01
@reagál: a táncos nyikhaj az ország 65 tonna aranykészletéből eladott 62 tonnát,(WWW.62 tonna arany), hol a pénz???....és hogy lehet,hogy az adósság nőtt???