Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopszmariska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évtizednek megvan a sajátos stílusa. Az én szememben a 80-as évek a csúcs. A legjobb filmek ekkor születtek, és ezt a korszakot érzem a sajátoménak, még úgy is, hogy egy percet nem töltöttem el ezekben az években. Azonban ekkor nem csak kiváló filmek, hanem zseniális…..
      Ehhez skandinávnak kell születni. Egy francia férj sem árt. A dán Lotte Jensennek mindkettő összejött, 110m2-es puritán-vintage otthona Koppenhága trendi Østerbro negyedében vélhetőleg ezért néz ki így.   Innen.   Napidal: előbb-utóbb be…..
  Április 25-én végleg lezárult egy korszak Magyarországon. Korszakfordulót élünk meg, és nagyon fontos lenne értenünk, pontosan mi is zajlik le most. Sokan kimondták már, hogy több mint kormányváltás, ami most történt. Kis rendszerváltás lenne, vagy most történik meg az…..
Kinetográf Egy, kettő, három 2010.01.16 18:15:00
Mégis mi a fene történik a vígjátékkal, mint filmes műfajjal? Ha az utóbbi évekből (de akár évtizedekből) akarok jó vígjátékot mondani, hát nincs egyszerű dolgom. Ha amerikait akarok mondani, akkor jóval nehezebb. Ha meg olyan amerikait akarok mondani, ami nem tini-szex-betépés…..