Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aggy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad, hogy a legintimebb ruhadarabunk, a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén? Természetesen eme jeles alkalomból a világ egyik legnagyobb fehérnemű gyártó cége a TRIUMPH meghirdetett egy „méret missziót”, melynek keretében 100.000 Hölgyet invitálnak meg az…..
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
aggy 2014.03.15 13:21:08
Úgy látszik nem történt elég dolog mostanában velünk itt a Kushiban, pénteken Ruben az egyetlen hímnemű kolléga bejelentette, hogy vett egy vonatjegyet Prágába és elmegy este 7 órakor. Az izgalmas része az, hogy nem jön vissza! Tudni kell, hogy jelenleg úgy néz ki a…..
A púderes macska egy sütemény neve. Panyolán hallottam róla és ettem belőle életemben először a múlt hétvégén. Külalakra kicsit olyan, mint a vaníliás kifli azzal a különbséggel, hogy szilvalekvár van benne. Azóta nem hagy nyugodni a név, amelyet meg is tettem blogom…..
aggy 2010.10.02 20:38:39