Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Picard87

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel magyar bemutatóról egyelőre semmi hír, lelkiismeret-furdalás nélkül "spoilerezzük" el a film egyik (számunkra különösen) vicces gegét. APDÉT! A Figyelőnek adott Sly-interjúból kiderül, hogy a poén természetesen nem a véletlen műve:A múlt hónapban volt 30…..
Mielőtt a jótékony feledés homálya nyelné el az előző évezredet, emlékezzünk meg utolsó évtizedének SF terméséről. Olyan filmek kerülnek most terítékre, amik valamilyen szempontból meghatározták ezt a dekádot. Fellebezésnek helye van, reklamációt elfogadunk. A második…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.08.05 09:30:00
Jövőre tuti nem nyer Emmy-t Bryan Cranston a Breaking Bad főszereplője: a 2011 júniusában visszatérő negyedik évad a tévés Oscar szabályzata szerint nem nevezhető majd. Idén azért elviheti zsinórban a harmadikat - augusztus 29-én hajnalban kiderül. Az AMC webes mini-epizódokkal…..
Nagy a mozgás a CBS háza táján, így két újabb színész ügyleteiről számolhatunk be. Ezúttal a kellemesebb fajtával kell majd foglalkoznunk. Jorja Fox ugyanis meghosszabította szerződését, így Ausiello biztos forrásai szerint vissza fog térni a 11. évadra is. A szerződés…..
Az Opening Ceremony és a Timberland másodjára fognak közös projektbe: ezúttal ezt a Watershoe fantázianevű cipőt dobták piacra. A boat shoe alternatívájaként ajánlják. Kissé fura, nem tudunk dönteni, így inkább döntsetek Ti: tetszik vagy nem?(kép: highsnobiety)..
Múlt héten került a mozikba a megtörtént eseményeken alapuló I Love You Phillip Morris, amelyben Jim Carrey és Ewan McGregor egy meleg szerelmespárt alakít. Ez adta az ötletet ahhoz, hogy Piszkos12 rovatunkban összeszedjünk egy tucatot azokból a filmekből, amelyekben, így vagy úgy,…..
Szombaton indul a világbajnokság egyenes kieséses szakasza, ezért a párhuzamos mérkőzések után már kizárólag az m1 csatornán – és a Telesport.hu-n, illetve az Indexen – követhetik élőben a mérkőzéseket a nézők. Szombattól Faragó Richard, Egri Viktor és Gundel…..
A Trussardi 1911 és a Z Zegna fotóival folytatjuk a 2010-2011-es őszi/téli kampányokba való kitekintésünket.A Trussardi 1911 őszi kampányához a divatház kreatív igazgatója, Milan Vukmirovic fotózta Florent Megdoud modellt.A Z Zegna ismét Bastiaan Ninaber-t válaszotta modellnek,…..
Lord Picard87 2010.06.23 14:54:56
Kockák, csíkok, festett farmerek, merész variációk és buta parókák uralták a kifutót Vivienne Westwood 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján Milánóban. A tervezőnő ismét kitett magáért és valami egészen elképesztőt, extrémet és hordhatatlant alkotott, bár ez…..
Lord Picard87 2010.06.23 14:54:06
@perry: Az igaz :) Elsősorban a hírességekre áll ugye ez. Nem mondom, kiváncsiságból biztos magamra öltenék párat, aztán ki tudja, lehet még jól is állnának :) Az az elsődleges, nekem mi a jó és kényelmes.
Van akinek jók áll, van akinek nem. Az ultra rövid/térd fölé érő shortok már egy ideje hódítanak a férfiak körében is, a mostani szezonban is szinte az összes nagy divatház és az elérhető árú márkák (H&M, Zara, Springfield, stb.) üzleteinek polcain megtalálhatóak ezek…..
HeStyle Elhunyt Tom Nicon 2010.06.21 14:16:19
Június 18-án holtan találták Milánóban a 22 éves francia modellt, Tom Nicon-t. Halálának körülményei még nem teljesen tisztázottak, állítólag kiesett a milánói lakásának ablakán, de az öngyilkosságot sem zárják ki. Tom Nicon előtt fényes karrier állt, szerepelt többek…..
Lord Picard87 2010.06.21 15:30:29
Lord Picard87 2010.06.22 13:50:49
@LuPuS: Most már bizonyosnak tűnik, hogy a barátnőjével való szakítást nem tudta megemészteni :( Nagyon sajnálom.
Egész egyszerűen elállt a lélegzetem, amikor megláttam a Burberry Prorsum 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján készült képeket. Eddig is nagy rajongója voltam a Burberry-nek, de ez a kollekció magasan viszi a pálmát, rettenetesen tetszik! Szinte az összes szett remek,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.17 09:30:00
Zach Woods, a Sabre emberét, Gabe-et alakító színész állandó szereplő lesz az Office következő évadában.A Skins amerikai remake-jében nem lesz Maxxie, lesz helyette egy leszbikus karakter, Tea néven.A Jersey Shore készítői elégedetlenek pár karakter második évados…..
HeStyle Ferré őszi előzetes 2010.06.15 10:40:00
Gianfranco Ferré első őszi reklámfotója napvilágot látott. Clément Chabernaud modellen a kesztyűn kívül minden ruhadarab kockás és színtelen. Furcsa, hogy ez az apró minta milyen játékossá teszi az amúgy elegáns szerelést. Határozottan tetszik, gondosan összeválogatták…..
HeStyle Lacoste tavaszi fotók 2010.06.12 19:00:00
Újból Lacoste - ezúttal a tavaszi reklámfotókat tekinthetjük meg. Ellen von Unwerth készítette ezeket az egyszerű, letisztult képeket, amelyeken a ruhák sportosan elegánsak - ezt várjuk a Lacoste-tól. Nekem ez ismételten tetszik, könnyed, világos ruhák, a csíkos pulcsit szívesen…..
Ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk: Nina Sharp meglőve, az FBI-on meg mindenki pörög, mint a mérgezett egér. A biztonsági kamerák alapján nagyjából rekonstruálták az eseményeket, egy láthatatlan ember típusú (vagy múmiás, ahogy tetszik), pólyába csavart fejű emberke volt…..
A Vészhelyzetben Abbyt alakító színésznő éppen az NBC Parenthood című sorozatán munkálkodott, amikor rosszul érezte magát, és elment az orvoshoz, ahol kiderült: egy daganat van a mellében. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a csomó jóindulatú-e vagy szegény Tierney…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
comment:com Sorozat-színész-lánc 2009.06.19 14:32:00
Lassan valamennyi csatorna nyári üzemmódra váltott, beáll az uborkaszezon. Mi meg a stranszatyrokból kikandikáló rejtvényújságokból kiindulva arra gondoltunk, hogy végre itt az idő régóta tervezett sorozatos játékaink tesztelésére.Az elsőnek a nem túl fantáziadús, de talán…..
Lord Picard87 2009.06.18 21:37:40
Egészen pontosan a sorozat ihlette urnába, biztos lesz a családban, aki ennek is tud örülni majd. Természetesen koporsó is létezik, rajta a logóval, de arról nem találtunk normális képet...
Ezt a videót a készítő állítólag 16 órán át készítette, a témája természetesen a sors, ez eleve elredeltetés, és bizony spoileres, így csak az ugrás után mutatjuk meg. Addig is egy kép az egyik random szereplőről. ..