Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őslakos Székely

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hegyekben álló akciós szlovák tej naiv ügyfelünkre is csábítólag hatott, be is pakolt a kosarába laza 18 dobozzal. Az otthoni kóstolásnál viszont kiderült: az összes rohadt, ihatatlan, romlott, borzalmas. A blokk sajnos már nem volt meg, de gondolta legalább az ügyfélszolgálat…..
Őslakos Székely 2010.06.17 11:11:52
@Sün‼: pontosabban: szlovák tejet csak magyar őstermelőtől
Nem értem, Walter miért olyan pikírt, levelében miért feszegeti a "nonprofit" szó jelentését, amikor egy ennyire szórakoztató szórólapot kapott a nagykörúti villamoson. Remeg az asztrofizikai kozmikus energiamezőnk minden mondatától, kéjesen bizseregnek a tengelytónusos…..
Ritka ügyfél K.L. ugyanis azzal kezdi a levelét, hogy évek óta elégedett a Volán szolgáltatásával a Budapest-Györgyös vonalon. Most talán elbizonytalanodott, az egyik csütörtöki járat sofőrje ugyanis annyira sietett, hogy őt és sok társát egyszerűen nem hagyta leszállni. De…..
Érthető módon mélyen érintette a mórahalmi tornacsarnok vezetőjét, hogy olyan jól szórakoztunk a plexivel védett vakírásos táblájukon. Íme itt a reakció, amit szokás szerint csobítatlanul közlünk: A mai nap folyamán az Önök internetes oldalára egy olyan cikk (foto) került…..
Őslakos Székely 2009.11.19 22:41:14
@dagger: Figyelj én nem ismerek vakot, úgyhogy nem tudom, hogy működnek a dolgok, de azt mondják az a buta, aki nem kérdez.
Szóval légyszives azt magyarázd el nekem, hogy ha egy vak elolvassa, hogy mittoám a -os szoba a mosdó, akkor honnan tudja, hogy a hatos szoba fele egyáltalán merre induljon? Ha az épület alaprajza is dombornyomott elképzeli, hogy merre húzódhatnak a folyósok és a termek (mert ezt nemnagyon hiszem), vagy az általad említett csíkokra fel van írva, hogy az egyes előre, a kettes jobbra stb? Azt ugyanis értem, hogy ezek a csíkok alapján megtudja, hogy merre vannak az utak, de azt hogy kapja meg, hogy hol van az, ahova ő menni akar?
Őslakos Székely 2009.11.17 15:27:04
@Androidus: Sajnos, nem, mert a képernyő csak kétdimenziós, és így nem tudnak Homárt olvasni :(
Márcsak ezért is lehet sajnálni őket...