Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kepetra

55 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziasztok!  Először is bocsánatot szeretnék kérni mert elég sokáig nem jelentkeztem. Ennek több oka is van. Eléggé elfoglalt voltam az utóbbi hetekben és túl lusta voltam nekiülni és leírni mindent, mert hát igen történt egy-két dolog az elmúlt hónapban. Most…..
Next stop: Holland Képek vol.2 2011.02.23 16:40:56
 Itt van pár igért kép....csak mert épp nincs semmi dolgom:)Először is: Oosterhout, karnevál.Fent: Mark, Betti és én:)Lent: Elton John:DSültkrumpliiBééka:Akkor pár kép a buliról Hágában: a tánctér...Itt van a szobám ami még lemaradt múltkor:Akit érdekelnek még képek…..
 Sziasztok!   Hát kicsit el vagyok maradva az eseményekkel. Eléggé beindult itt az élet. Sajnos internet nincs a lakásban de amint meglesz a holland bankszámlám, rögtön beköttetjük és akkor sűrűbben el lehet majd érni. Addig is hétköznap a suliban hétvégén meg a…..
Next stop: Holland Hallooo 2011.02.12 16:52:00
 Sziasztok!  Hát muszáj írnom mert annyi minden történik hogy egyre lustább leszek leírni mindent. Szóóval hétfőn megkeződött az iskola. Oda kellett menni 10-re ahol Anni az egyik Compassos lány (akivel már a welcome partyn összeismerkedtünk) körbevezetett minket az…..
Sziasztok!Újabb utazás - más helyszín. Idén úgy gondoltam elég volt a zöldség szeletelésből és nehéz konyhai munkából Amerikában. Egy teljesen más célpontot tűztem ki magam elé: Hollandia. Erasmus ösztöndíjjal kaptam meg a lehetőséget, hogy 5 hónapig itt tanuljak ebben a…..
sziasztok!Tudom tudom....sok mindennel tartozom, de higyjétek el ez a nyár nem ugy alakult ahogy a tavalyi. Időm nem volt, ihlet nem jött az íráshoz. Ennek ellenére persze történtek a dolgok.Holnap után vége a tábornak részemről és megkezdődik az utazás. De kezdjük az utolsó…..
Sziasztok!Sajnálom hogy enniyre el vagyok tűnve de pörög az élet, telnek a napok, internet meg hol van hol nincs. Tartozom egy-két beszámolóval meg képekkel is. Szóval múlt hét:Igen voltam Woodstockban, igen láttam Carlos Santana-t élőben zenélni és igen: életreszóló élmény…..
Sziasztok! Végre idejutottam a gép elé és el tudom mesélni a kis Philadelphia túránkat. Egy hét eltelt azóta és el sem hiszem. Úgy repül itt az idő…sajnos. Szóval múlt szerdán este Lindáék elmentek Liberty-be hogy felvegyék az előre lefoglalt kocsit. Mi a konyhában…..
All summer long Let's Go Holland!! 2010.07.08 03:29:10
Sziasztok! Azt hiszem, kicsit el vagyok maradva az írással. Bocsi, de egyszerűen nincs időm. Első szünetekben mindig alszok, mert a nélkül nem lehet kibírni a napot. Második szünetben most már megyünk a tóhoz. Annyira nagyon nagyon meleg van, hogy azt el nem tudjátok képzelni.…..
Sziasztok! Egy kicsit el vagyok maradva a beszámolóval. Elég sűrűek voltak az elmúlt napjaim és most is ugy fekszem az ágyba hogy sajognak a lábaim a fáradságtól.  Igen itt vannak a gyerekek és beindult igazán a meló. De kezdjük a múlt hétnél. Ugye volt az a bizonyos…..
All summer long Day off és képek 2010.06.24 02:05:38
Sziasztok! Úgy döntöttem eljött az idő egy újabb bejegyzéshez. Elég sok minden történt múlt hét óta. Úgy érzem mintha már legalább 1 hónapja itt lennék. De hol is kezdjem? Vasárnap meg volt a father’s day: szülök, gyerekek jöttek  -   szülök, gyerekek…..
Sziasztok! Csak ide sikerült jutnom a géphez és most van egy kis időm, hogy helyzetjelentést tegyek. Szombat este van, már jó pár nap eltelt mióta itt vagyok és meg kell, hogy mondjam nagyon jól indult ez a nyár. A csapat szuper az embereket imádom a munka tűrhető és még az idő is…..
Sziasztok! Végül sikeresen megérkeztem a táborba bár meg kell hogy mondjam nem volt akadálymentes. Miután Párizsban felébredtünk nem sok időnk volt megreggelizni, mert menni kellett a reptérre. Elvileg úgy indult volna gép hogy mikor New Yorkba érünk  van 3 és fél óránk…..
Sziasztok! Eltelt egy év. És egy újabb hasonló nyár vár rám mégis teljesen más élményekkel, emberekkel és helyekkel. Nagyon gyorsan elment az idő, mintha tegnap lett volna, hogy azon próbálkoztam, hogy is kell blogot írni, azon gondolkodtam mégis mit pakoljak be a nyárra, és hogy…..
All summer long Utolsó...? 2009.11.05 16:34:00
Sziasztok! Elérkezett az utolsó bejegyzés. Tudom, kicsit megkéstem vele. Most már több mint 2 hónapja véget ért a tábor és több mint másfél hónapja hazajöttem. Próbáltam visszazökkenni a régi kerékvágásba. Nagyon jó volt újralátni a családot, a barátokat, végre újra…..
Szerdán este érkezett a repülőnk New Yorkba San Fransiscóból. Még a tábor előtt írtam a NY-ban élő rokonomról. Mivel mondta már akkor, hogy amikor a városban vagyok akkor szívesen lát, aludhatok nála ezért megbeszéltem vele hogy este amikor megérkezik a repülő akkor hozzá…..
Grand Canyonos túránk utáni napra terveztük Las Vegas elhagyását. 12-kor kellett kicsekkolni a hotelból úgyhogy tudtunk egy jó nagyot aludni. Aztán elmentünk reggelizni az hotelbe - megint a jól bevált 'All you can eat' téma. Persze most is tele ettük magunkat. Meg hát persze magyar…..
baierari Buli és képek 2009.10.17 10:49:00
Néhány szó a buliról. Rengeteg ember jött össze a kis lakásban voltunk vagy harmincan. Mindenki feketében és nagyon-nagyon csinosan. A társaságból 5 fiú volt kettő amerikai, egy norvég, egy ír és egy koreai. A lányok többsége svéd, dán és német. Természetesen a beszélgetés…..
baierari Búcsú az iskolától 2009.10.16 19:44:00
17. nap szerdaMa nagyon jó napom volt! A suliban zenét hallgattunk, Juanes: Tengo la camisa negra című dalát, teljes szövege is meg van, majd a gyerekkorról és a legszebb emlékeinkről beszélgettünk. Elmeséltem, hogy amikor összeházasodtunk és a hivatal előtt az összes barátunk…..
15. nap hétfőMég mindig fiesta van, jelenleg Amerika felfedezésének ünnepe. Az utcákat feldíszitették és zenekarok járják az utcát nagy dobokkal. Kivonultak a négerek és dél-amerikai bevándorlók az áruikkal a tengerpartra. Vettem is néhány kincset magamnak. Rövid strandolás,…..
baierari Képek a 2. hétről 2009.10.11 22:24:00
                               1. Alicante Eretra park 2. Murcia katedrális 3-5. Valencia régi és új  6.Alicante Explanada sétány..
12. nap szerdaMa nagyon jó napunk volt a suliban, egy spanyol filmet néztünk meg és arról beszélgettünk. A film címe A faun labirintusa, amely a második világháború idején spanyolországban játszódik, Egy kislányról szól, akinek az apukája meghalt és az anyukája egy fasiszta…..
A harmadik napra Las Vegasból egy túrát terveztünk a Grand Canyonhoz. Megnéztük térképen és kb 5 órát irt ki az útra. Úgy terveztük, hogy 8-9 körül elindulunk. Persze most sem sikerült időben - nem könnyű hat embert összeegyeztetni.... Végül is sikeresen elindultunk. Kb 1 óra…..
Sziasztok!Küldök néhány képet, sajnos nem sikerült időrendi sorrendben feltenni, majd következőleg ez is sikerül.1. kép Altea óváros 2. kép Elche park 3. kép Elcshe park 4. kép Altea utcakép 5. kép Alicanta tengerpart6. kép Alteában…..
kepetra 2009.10.09 22:21:05
@vera0207: Benned nem csalódtam, tudtam, hogy erre reagálni fogsz. Ha hosszabb időt lennék itt, már meg is hívnálak, tényleg nagyon szép itt és dönget a nyár. Puszi Aranka
San Francisco-ban kicsit megváltoztattuk az eredeti tervet. Ugye úgy vot hogy 4-en megyünk. De közbe csatlakozott hozzánk Zsuzsi egy régi barátja Dani és egy angol csajszi: Amy. Szóval egy nagy hat személyes autót béreltünk és hétfőn reggel elindultunk SF-ból Las Vegas felé. Úgy…..