Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helga06

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RPattinson Blog Életrajz 2009.11.30 14:23:00
A színész, zenész és az Alkonyat sztár élete, munkássága:   Robert Pattinson közismert név lett (leginkább a tini lányok körében) amikor megkapta Edward Cullen - a széles körben elismert, fiatalos-felnőtt regényből filmmé adaptált Alkonyat - szerepét, de az…..
 A fordítást és feliratozást köszönjük Runynak és Novbertnek. :)..
Első saját fordítású videónkért millió köszönet Angelsgirlnek és Runynak...
RPattinson Blog Glamour interjú 2009.11.12 14:22:00
 Végre egyszer nem kell lázadoznom, felhördülnöm, tépnem a hajam... :) Teljesen normális hangnemben megírt, kellemes interjú, bár túl sok újat nem tartalmaz, azért van benne néhány érdekes mondat Robtól. Az egyik, amin jót derültem: Rengeteg sikoltozó lánnyal találkozom,…..
   Nem szívesen kritizálom mások kreativitását, mert ki vagyok én, hogy másokat leszóljak, vagy ne adj' Isten bíráljak, de emellett a cikk mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. Én is voltam tinédzser, igaz nem tegnap, de azért nem is olyan régen, hogy ne…..
     Álmosan ébredtem fel, valamivel később, mint általában. Fél kilenc is elmúlt már. A zuhanyzás most sem térített magamhoz. Talán mert előző éjjel végig buliztuk az éjszakát Karinával és Nathannel, aki időközben beköltözött a számára fenntartott…..
    Beléptünk egy újabb boltív alatt és egy tágas csarnokban találtam magamat. Legalább két tucat ember nyüzsgött mindenfelé, bár szinte elvesztek a hatalmas térben. Edward megállt és végignézett az emberein. Nagy levegőt vett, majd rám pillantott.   - Ha…..
 - Na gyere, csüccs le, mutasd a testhőmérsékleted! – csicseregte a vörös lány, és belekarolt Edwardba. Elhúzta egy székig, aztán leült vele szemben. – Egy hőmérőt nyomott Edward szájába, aki fájdalmas képpel bámulta a padlót. Edward félig háttal ült nekem, a…..
helga06 2009.08.14 19:56:46
@Judy1988: most csak lelkesen bólogatok és komolyan egyetértek.:D remélem ebből sikerül leszűrni, hogy mit is akarok mondani:DDD
  - Honnan tudta mennyit kérsz? Nem is mondtad neki – jegyeztem meg, amikor utolértem.   - Mindig mindenből ugyanannyit veszek. Már ismer, mint a rosszpénzt. Mindig elküldi a beosztását mail-en, és csak akkor jövök, ha tudom, hogy ő van.   - Ennyit arról, hogy nem…..
      Reggel kimerülten csaptam le az órát, olyan erővel, hogy leborult az éjjeliszekrényről és nagyot csattant a padlón. Erre kicsit magamhoz tértem. Felültem és kábán pillantottam az ablak felé. Már beszöktek a nap sugarai az ablakon, és a sötétség…..
                                    Először is, tudom, hogy késtem egy napot. Mindenkitől elnézést kérek, tegnap…..
  Jasmin        Próbáltam kideríteni mi történt, mert a beszélgetésből kevesebbet tudtam meg, mint szerettem volna, de Edward annyira maga alatt volt, hogy nem akartam még én is nyaggatni. Megitta a fura löttyöt, amit korábban készített, aztán elment…..
    A hűtőhöz léptem és kinyitottam az ajtaját. Jasmin lassan felemelte a fejét, és végigmért. Nem akartam a szemébe nézni. A gondolat, hogy együtt aludtunk kényelmetlen volt számomra, mégha este én voltam is az, aki megkérte, hogy maradjon. Most minden olyan más…..
helga06 2009.07.25 20:27:35
@Judy1988: csak egyet érteni tudok!!:DDD
amúgy ezt a fejezet is imádtam, és várom a folytatást! vajon mi lesz a mai program?:D
Nicolas    Amikor felébredtem, meglepetten vettem tudomásul, hogy egyedül vagyok a nappaliban. Már világos volt, a nap fénye felmelegítette az egész szobát. Pislogtam néhányat, hogy megszabaduljak álmom utolsó darabkáitól is, bár halványan még emlékezetemben élt a…..
     Tiszta, tökéletes hang tört fel izmos mellkasából. Halkan, de határozottan dőltek belőle a szavak, megborzongatva már amúgy is remegő testemet. Alábecsültem őt. Fogalmam sem volt, eddig hogy nem szerettem bele a hangjába. Sokkal magasabb volt, mint ahogyan…..
 - Hát, ez esetben elég korlátozottak a lehetőségeink. Nem sok mindent lehet itt csinálni. Esetleg nézhetünk tévét, vagy…       Felkelt, felkapcsolta a villanyt, és a csillár narancsszínű fénnyel borította be a szobát. Mind a ketten hunyorogtunk az…..
                                      Illúzió  Bella        Csak percek… Ennyi…..
helga06 2009.07.10 00:13:17
@Audry: hidd el Audry én is remélemXDXD ja és ha meg lesz az új fejezet, mármint, hogy mikorra rakod fel, akkor értesíts valahogy. mert most akkor érvényes innentől a 9 nap? vagy most...na mindegy. döntsd el,vagy döntsétek el, és majd szólj!!köszi, pussz:DD
helga06 2009.07.10 00:41:37
@Audry: felejtős a 9 nap? ó most repes a szívem az örömtől...XDXD
helga06 2009.07.12 12:36:53
@dzseni13: xDxD Satine megtépésével határozottan egy véleményen vagyunk:DDD
én még csak belegondolni sem merek mi lesz ha egyszer (remélem jó soká) vége szakad ennek:((( bár szerintem Audry más, fantasztikus történetekkel is meglep majd minket:DD
Bár Balcsin leszek/már vagyok, de addig is, hogy jól teljen a hétvégétek, íme néhány új kép. Legalábbis 8-adikán jelentek meg, de amúgy nem újak már. :) Az első képre katt, és a galériában teljes méretben megnézhetitek őket. :)))            …..
- Rendben van? – kérdeztem lehalkítva a tévét.   - Elaludt. Abban a percben, hogy ledőlt. Gondoltam várok még egy kicsit. Csak néhány percet, hogy lássam, hogy tényleg alszik-e. De nyöszörögni kezdett, szóval tutira nem kel már fel.   - Hogy érted azt, hogy…..
helga06 2009.07.08 23:20:09
@Audry: TUDOM, hogy nem fogok benned csalódni szóval teljesen nyugodt vagyok!:DDD
helga06 2009.07.10 15:50:58
@Audry: dráma????!!! ne ijesztegess!!XDXD
Egy videó a Twilight időszakából. Rob, Kristen, és Stephanie válaszol rajongók által feltett kérdésekre. Rob mesél arról, melyik jelentet volt a legnehezebb számára a filmben, és kiderül az is, Kristen mit tartott a legviccesebbnek a forgatás alatt....  ..
helga06 2009.07.10 13:32:30
Edward Cullen TE 2009.07.09 22:45:01
Bocsi mindenkitől, nemrég értem haza. Fejezet folyamatban van. Aki nem tudta/ja kivárni, attól elnézést kérek. :S Nemsokára kint lesz.....
Tettem fel a galériába új képeket a forgatásról. Gondoltam beteszek ide is egy kis ízelítőt. A képek akkor készültek, amikor a Csillibilli által berakott videó is. Én is be akartam tenni, de megelőzött. :))                    …..
Edward Cullen Pályázathoz 2009.07.08 17:07:00
Korábban írtam róla, hogy szerintem jó ötlet volna pályázatokat csinálni, ha kedvet éreznétek hozzá. Úgy gondoltam, hogy kicsit prezentálnám, hogy miről is van szó. Többek között arra gondoltam, hogy ilyesmit csinálnék az általatok beküldött képregény ötletekből.  …..