Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfaprimo

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos, mostanában nagyon is divatos szó a nyelvtannáci: ezzel visszaélve persze néhány, stílusára, nyelvhasználatára, helyesírására következetesen igénytelen nethasználó is felbátorodott, ezt egyfajta önigazolásként felfogva. Magát a "náci" megnevezést…..
harminc Copyright 2009.11.06 10:17:00
Nem tanultunk meg gentleman módjára háborúzni. Ha igazunk van, ha nyerünk is, nem vagyunk sem udvariasak, sem nagyvonalúak. Nem. Mi odabaszunk egy jó nagyot, hadd fröcsögjön, szemünkben a gyilkos indulat, taposni akarunk, addig míg mozog, míg él, hogy rohhadhjon meg a kurva anyját.…..
harminc Nővérem főoldala 2009.10.20 10:17:00
Próbálhatnék elmenni mellette, hogy tegnap főoldalon voltam, de elég álszent dolog lenne tőlem, mikor még tegnap azon gondolkoztam, hogy a modoros volt testépítő posztjához egyszerűen muszáj lenne odadörgölőzni, hiszen olyan klassz dolgokat hordam össze hasonló témában.…..
A hétvégének vége,  fel is tolták az agyam egyből, hát nyomjunk egy kis demagógot, az most könnyen menni fog, ugyanis egyrészt hétfő van, másrészt,Drága, elbasszott országom,  kirúgtad a tesómat a munkahelyéről!Testvérem varrónő, a textiliparnak sem megy jól,…..
harminc Míg beérek 2009.10.18 09:24:00
Pontosan ezekre a téli reggelekre találták ki a sunday-chill mixeket, amikor csak berakod a fülest és van húsz perced csak magadra. Ütemesen, de nem gyorsan sétálsz, élvezed a mozgást és még a napsütéses hideg is jól esik, mint korcsolyázáskor a tavon. Az tűfoknyi melegség…..
Na, szombat lévén lazítunk, és a beküldött, bájos meghívókból szemezgetünk egy kicsit. Az első egy meglepetésparti lesz Josef Tisótól (írj, ha az igazi nevedet szeretnéd látni, csak nem mertem), aki "olvasás közben nem tudta, hogy ez most egy vicc-e, vagy esetleg a Modorost…..
alfaprimo 2009.09.26 12:20:23
 Blassius művész urunk pedig folytatja, mindannyiunk óriási örömére. Valójában Jutkát nosferato nemdohányzó posztja alapján raktuk össze, együttes erővel. Ma ugyanis a késő negyvenes-ötvenes-hatvanas éveikben járó nagyhangú, szabadszájú dohányos hölgyeket fogjuk…..
alfaprimo 2009.09.24 12:34:11
@afromagyar: én is évát
A következő zabálnivalónk a gyros, házilag. Az, hogy normális gyrost csak nagyon kevés helyen lehet kapni, mondjuk úgy, elszomorító. Viszont szart aztán bőségesen találhat bárki. Kajakra nem értem, hogy ezek a "szakácsok" mégis kit akarnak átvágni? Fogják a húst,…..
alfaprimo 2009.09.23 23:13:13
@StZ: szintén, siófok de nem a sétány hanem ott a szinművészeti suli mellet a közelben , vagy milyen iskola az. annyira nagyszerű a papír vékony hús és a kockára vágott zöldségek.

egyébként falnak rohanok az egész paradicsomoktól meg a z óriás hagymáktól...
harminc Én és a bor 2009.09.13 16:10:00
A nyárnak vége. Ezt tudjuk, de elimserni csak akkor kell, amikor beköszönt az az időszak, hogy a reggel felvett hosszúujjút tovább fennhagyod magadon a házsarki járdavégnél, illetve, amikor minden második szembejövő ember különös, széles mozdulatokkal varázsol valamit az utcán.…..
Az egész reggelem olyan volt, hogy a sampont a tusfürdőnek, a nyári hőségben kapott arclemosót meg samponnak használtam, majd ránéztem a flakonokra és először azt kérdeztem, hogy mi a faszomat csinálok, majd a sokadiknál már csak sóhajtottam egyet és kezdtem előről. Máshol…..
harminc A más pénze 2009.09.01 18:03:00
„Hajlamos vagyok az irigységre, itt belül egy kis fasz kommunista vagyok, a senkiházi panelgyerek, ha én csóró vagyok, legyen mindenki az; Nyomozóval mindig is így ítélkeztünk a pár száz, néha csak egyszáz forintos estéinken 15-16-17-1….. évesen.” Ezt az…..
harminc Nyár vége 2009.08.29 23:36:00
A Balatonra indultam. Gondoltam Tihanyban megjönnek a gondolatok a kilátással. Kiengedem, ami benn van, kiürül belőlem és azt fogom gondolni, hogy 30 vagyok, beültem a kocsimba, autóztam egyet, zenét hallgattam és most itt vagyok. ITT vagyok, túl annyi szarságon, túl egy csomó dolgon,…..
Zoli, hallod ezt? Koncert a Rózsadomb alatt. Vélemény?  A metáltól messze van, de van benne gitár. Az nem ér? :)Amit mondani akartam: nem, nincs itt semmi nyivákolás. Semmi nyugger-hozzállás, mert felmerült ez mostanában, hogy a blogger csak sírni tud.Bejelentették, 10-ig…..
alfaprimo 2009.08.27 16:27:15
harminc beteg 2009.08.21 11:03:02
megint.nagyon unom mar magam.tegnap kezdodott el igazan.nemi torokfajas, aztan mar indult is az egesz cucc le a tudore.most ejszaka kedelyesen fulladoztam par orat, majd a huszadik meghalos almomat megunva,fel hatkor felkeltem. Reggel a gyogyteak meg az acc fellazitotta a poklot odalenn.azota csak…..
alfaprimo 2009.08.22 01:32:04
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
alfaprimo 2009.08.20 12:24:21
A nagy állóvízre még rájött egy kis hétfő délőtti lassulás, nem utolsósorban tesóm férjének köszönhetően, aki egy hét itthonlét után megint megy vissza vendégmunkázni. Ez általában úgy szokott zajlani, hogy alapul vesszük azt a nagyon szűk területet, mit ő Budapestből…..
Kurva csendes a hétvége. "Dolgozom", azaz ülök és háromszor-négyszer körbeklikkelem a könyvjelzőzött linkeket, néha ránézek a multis "todo" listámra, félig megcsinálok valamit, majd megint kényszeres netezés. A hivatkozókon keresztül lenyomozom két…..
harminc Epizódok vasárnapról 2009.07.27 17:42:00
1Hoztam haza melót, vasárnap végre sikerült is nem körbehányni a laptopot, amikor odaültem elé dolgozós indíttatásból: exceltáblák fenn, kattingatás, töltögetés, ellenőrzés kétszer, stb. Szeplős tett-vett a szobában, kaját hozott, pakolt, kicsit vasalt, annyira ugye nem…..
harminc A fröccs 2009.07.25 18:48:00
Nem vagyok boros. Úgy gondolom a borosság egyfajta előfeltétele annak, hogy valaki szeresse a fröccsöt. A fröccsöt eleve kamaszként - jó későn - helyeztem el egyáltalán valahová. Már kamaszként is lepukkant srácok mondtak olyanokat, hogy mennek fröccsözni, meg, hogy megittak…..
Hiába várták a Tv2-nél, hogy a Beverly Hills 90210-remake, a simán csak 90210 címre hallgató tinidráma megvesse (nagyon vékony) lábát a csatornán, nem jött össze a dolog - de erről legkevésbé a csatorna tehet, mert ugye szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem leteh vele…..
Olvasónk néhány perce küldte a lent található képet, amit most, az eső után készített a Keleti pályaudvaron a jegypénztárban. A képhez csak ennyi fűzött: „Konkrétan a női WC-ből ömlik a víz”...